sajad98 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 سلام.من چجوری می تونم تعداد کالا رو وارد کنم هر کاری کردم تعداد 0 بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 اول مطمئن بشید که مدیریت موجودی رو خاموش نکرده باشید سپس موقع اضافه کردن محصول فیلد "مقدار اولیه" رو از مقدار 0 به مقدار موجودی انبار تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaaa ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 من هم همین مشکل رو دارم الآن موجودی انبار شده1- و من هرچی تعداد تغییر میدم و ذخیره میکنم تاثیر نداره و درست نشون نمیده. من محصول رو به صورت دانلود گذاشتم اینجوریه. مشکل اینجاست که باید موجودی سرمایه رو زیاد کرد تا محصولات تو انبار زیاد شه.جالبه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 کد خطا منفی 2 ربطی به موجودی نداره . این خطا مربوط به ماژولهای بانکی یا زرین پاله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 سرمایه یک اشتباه در ترجمه است. گردش موجودی ترجمه درست هست.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
scarce ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 سلام قسمت مدیریت موجودی برای سایت من روشن هست ، ولی نمیشه تعداد موجودی انبار رو افزایش داد و فقط نوشته 0 باید چکار کنم ؟ این قسمت ترکیب کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 بعد از ویرایش محصول میتونید موجودی رو افزایش بدید.قسمت ترکیبات هم در ویرایش محصول هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
scarce ارسال شده در مرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2012 بعد از ویرایش محصول از کدوم قسمت موجودی انبار رو زیاد کنم ؟ فقط نوشته موجودی انبار 0 و تغییری هم نمیشه داد !!!! تو قسمت ویرایش محصول هم چیزی به اسم ترکیب پیدا نکردم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 شما باید از منوی کشویی در قسمت گردش سرمایه گزینه افزایش را استفاده کنید و عدد مورد نظر را به جای 0 وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در شهریور 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2012 رفتم مدیریت موجودی رو دیدم تیک داشت !!!serach میکنم میزنه:فهرست محصولات مدیریت موجودی غیرفعال شده است محصولات فعال کردن مدیریت موجودی: دومی و میزنم میره توی تنظیمات :زدهفعال کردن مدیریت موجودی:http://shop.gamepc.ir/img/admin/enabled.gif بلهhttp://shop.gamepc.ir/img/admin/disabled.gif خیر * حالا من نمیدونم باز هم وضعیت انبار و میزنه این محصول در انبار موجود نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2012 ابتدا مقدار محصول را افزایش دهید و بعد مدیریت موجودی را غیر فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pop_0098 ارسال شده در تیر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2016 سلامیک مشکل دارم اینه که نوشته میشه تو هر محصولمدیریت موجودی غیرفعال شده استاز کجا فعالش کنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 سلامتنظیمات >> محصول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .