gafury ارسال شده در مرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 دررو به همه دوستان.چنتا سوال داشتم. نتونستم تو انجمن بیدا کنم.من presta رو به صورت لوکال نصب کردم.نسخه فروشگاه هم 1.6.0.6 هست قالب سایت هم قالب پیشفرضه.1.چطور میتونم تصاویر اسلایدر رو عوض کنم . ایا باید به صورت دستی تصاویر رو تو پوشه قالب بریزم یا اینکه از طریق پنل این کار امکان پذیره.2.همین کارو میخوام با تصاویری که در بالای فوتر قرار داره انجام بدم3.چطور میتونم به منو ها تصویر و ایتم جدید اضاه کنم ؟ایا باید کد html رو ویرایش کنم ؟؟ یا از طریق پنل امکان پذیره؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 سلامبخش های مختلف پرستاشاپ، ماژول هستند و معمولا تنظیمات آنها در صفحه ماژولهاست.ماژول اسلایدر رو پیکربندی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
obtobt ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 سلامبخش های مختلف پرستاشاپ، ماژول هستند و معمولا تنظیمات آنها در صفحه ماژولهاست.ماژول اسلایدر رو پیکربندی کنید موفق باشید سلاممن به قسمت ماژول ها مراجعه کردم ولی ماژولی که بتونم از طریق اون اسلایدر بالای صفحه سایت رو تغییر بدم ندیدم. امکانش هست اسم این ماژول را بگید؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 ماژول اسلایدر یا sliderکافیه در کادر جستجوی اون صفحه بنویسید : slider نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanabedi ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلامبخش های مختلف پرستاشاپ، ماژول هستند و معمولا تنظیمات آنها در صفحه ماژولهاست.ماژول اسلایدر رو پیکربندی کنید موفق باشید سلاممن به قسمت ماژول ها مراجعه کردم ولی ماژولی که بتونم از طریق اون اسلایدر بالای صفحه سایت رو تغییر بدم ندیدم. امکانش هست اسم این ماژول را بگید؟ممنون در بخش ماژول ها عبارت زیر رو سرچ کنید اسلايدر تصويري براي صفحه خانگي شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 home slider نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .