saman3230 ارسال شده در مرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 با سلام و عرض ادب من طبق آموزش هایی که دوستان داده بودند واحد تومان را به فروشگاهم اضافه کردم اما وقتی ریال رو غیرفعال و تومان را فعال می کنم هیچ اتفاقی نیموفته !! می خواستم بدونم مشکل از چشه ؟ پیشاپیش ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 مشکل از کشتون هست. با مرورگر دیگه تست کنید مشکلتون رفع شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در مرداد 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 سلام نه متاسفانه همچنان مشکل پابرجاست حتی کش رو هم پاک کردم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 آدرس سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در مرداد 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 سلام مجدد و تشکر از بابت توجهتون دوست بزرگوارم روی Local هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 هروقت آنلاینش کردین اگر مشکل داشتید اطلاع بدیدبدون مشاهده نمیشه نظر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 سلام مجدد و تشکر از بابت توجهتون دوست بزرگوارم روی Local هستشدوست عزیز بعضی از مشکلات به دلایل نامشخص پیش میاد و اون مشکلات ممکن است روی هاست اصلا پیش نیان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 از بومی سازی - بومی سازیباید واحد ارز پیش فرض رو تومان قرار بدین و ذخیره، که معمولا به واحدهای لیتر و سانتی متر و کیلومتر فارسی خطا می ده که لاتین کنین و ذخیره و ...درست می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در مرداد 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 از بومی سازی - بومی سازیباید واحد ارز پیش فرض رو تومان قرار بدین و ذخیره، که معمولا به واحدهای لیتر و سانتی متر و کیلومتر فارسی خطا می ده که لاتین کنین و ذخیره و ...درست می شهسلام جناب مقیمی من فرمایشتون رو انجام دادم اما مشکل همچنان بابرجاست !! تومان را toman کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 عکس از ارزهایی که تعریف کردین قرار بدیناین مشکل خاصی نیست و بارها مطرح و حل شده، چند بار هم تاپیک ها به دلیل تکراری بودن مشکل و حل شدن حذف شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در مرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 عکس از ارزهایی که تعریف کردین قرار بدیناین مشکل خاصی نیست و بارها مطرح و حل شده، چند بار هم تاپیک ها به دلیل تکراری بودن مشکل و حل شدن حذف شدهسلام جناب مقیمی مرسی که پیگیر مشکل من هستین این هم عکسی که فرموده بودید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 تنظیم ارزها رو هم بگذارینوقتی اون مرحله قبل رو انجام دادین( بومی سازی واحد ارز پیش فرض رو تومان قرار بدین و ذخیره، که معمولا به واحدهای لیتر و سانتی متر و کیلومتر فارسی خطا می ده ....) کامپال اجباری کنین و کش مرورگر رو خالی کنین باید درست شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 با سلام و عرض ادب من طبق آموزش هایی که دوستان داده بودند واحد تومان را به فروشگاهم اضافه کردم اما وقتی ریال رو غیرفعال و تومان را فعال می کنم هیچ اتفاقی نیموفته !! می خواستم بدونم مشکل از چشه ؟ پیشاپیش ممنونم اگر مشکل اتون حل شده اعلام کنید و راه حل نهایی رو هم بگید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 سلاممن هم تست کردم زمانی که ارز پیشفرض رو تومان قرار داره و ریال را غیر فعال میکنید تومان دیده میشود ولی رقم ریال هست و با تغییر نرخ تبدیل از ارقام کاسته نمیشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 سلاممن هم تست کردم زمانی که ارز پیشفرض رو تومان قرار داره و ریال را غیر فعال میکنید تومان دیده میشود ولی رقم ریال هست و با تغییر نرخ تبدیل از ارقام کاسته نمیشودموقع تبدیل تومان به واحد پول پیش فرض هشدار میده که این تغییر شامل تغییر قیمتها نمیشه و خودتون دستی باید قیمتها رو تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 این مشکلات مربوط به کش هست دوستان عزیز . هم کش پرستاشاپ هم کش مرورگر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .