hidden ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 سلامدوستان سایت رو با iroption.ir باز کنم redirect میکنه به iroption.comتو هاست سی پنل رفتم دیدم نوشته شده redirect to%{ENV:REWRITEBASE}img/c/$2.jpgچیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 از مدیر هاستتون کمک بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 این کار برای جلوگیری از محتوای تکراری هستشما باید فقط با یک دامنه فعالیت کنید تا از طرف گوگل جریمه نشین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .