shayanboy ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 با سلام و خسته نباشید خدمت کلیه دوستان دوستان من خیلی جستجو کردم این موضوع را پیدا نکردمدارم یک قالب نصبی Quick start نصب می کنم منتها هنگام نصب با پیام زیر رو به رو می شومNot all files were successfully uploaded on your serveتصویر پیوست را نیز مشاهده کنید مشکل من از کجاست ؟ باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 میگه که فایل هاتون کامل آپلود نشده . ناقصه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
deryoka ارسال شده در مرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 سلام منم همین مشکل رو دارم . دقیقا بسته رو از سایت دانلود کردم بعد رو هاست اپلود کردم و اکسترک کردم. چرا این ارور میاد برام؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanboy ارسال شده در مرداد 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2015 سلامدقیقا روی چند تا هاست امتحان کردم همین مشکل را داشت ! باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanboy ارسال شده در مرداد 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 سلام دوستانروش نصب دستی قالب برای بسته نصبی چگونه است ؟ منظورم این هست که قالب را نصب کنیم و سپس اطلاعات دمو را بارگزاری کنیم باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 سلامقالبهای ما بسته نصب ندارند ، از جایی که تهیه کردید درخواست پشتیبانی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .