fatima a ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 با سلام و وقت بخیر دوستان من در قسمت حامل ها دو سوال دارم: 1) آیا امکان تغییر دسته جمعی محصولات هست که نحوه ارسالشونو باهم تغییر بدیم یا باید همه محصولات رو تک تک روش ارسالو براشون انتخاب کنیم؟ 2) من چندین روش ارسال دارم برای فرستادن محصولاتم، تک تک هم همشون به درستی کار میکنند، اما مثلا وقتی محصولی با روش ارسالی A ، و محصول دیگر با روش ارسالی B رو انخاب میکنیم، روش ارسال درست انتخاب نمیشه(یعنی به ازای هر محصول، روش ارسالشو نمیاره) امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید، پیشاپیش ممنون از همکاریتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2017 سلام این موضوع سوال منم هست ایا در پستا شاپ 1.6 امکان این تنظیمات هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2017 سلام این موضوع سوال منم هست ایا در پستا شاپ 1.6 امکان این تنظیمات هست ؟ به چه صورت ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .