koolfayfer ارسال شده در مرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2015 سلام دوستانمن به اسکریپتی برای فروش سیمکارت نیاز دارم یکی گفت پرستا برای این کار مناسبههمچین چیزی ممکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2015 سلام دوستانمن به اسکریپتی برای فروش سیمکارت نیاز دارم یکی گفت پرستا برای این کار مناسبههمچین چیزی ممکنه؟نیاز به اسکریپت نیست در هنگام معرفی محصول می تونید محصول رو به صورت مجازی تعریف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koolfayfer ارسال شده در مرداد 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2015 سلام دوستانمن به اسکریپتی برای فروش سیمکارت نیاز دارم یکی گفت پرستا برای این کار مناسبههمچین چیزی ممکنه؟نیاز به اسکریپت نیست در هنگام معرفی محصول می تونید محصول رو به صورت مجازی تعریف کنیدخوب به نظر شما معقول هست واسه فروش سیمکارت از این سیستم استفاده کنیم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2015 به نظر من که مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در مرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 سلام دوست گرامی سوالتون خیلی کلی هست و برای راهنمایی بهتر و انتخاب درست باید اطلاعات کامل تری از نیازهاتون آماده کنید و ارائه بدین امکاناتی که مد نظرتون هست یا در آینده ممکنه نیازتون بشه رو لیست کنید و بعد با امکانات سیستم پرستاشاپ مقایسه کنید و ببنید که چقدر با نیاز های شما هماهنگه یا امکانات مورد نظرتون رو اینجا لیست کنید که دوستان بهتر راهنماییتون کنن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .