koki ارسال شده در مرداد 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2015 کسی میدونه کدوم ماژل به نمایش محصولات مرتبط همان شاخه در زیر محصول نمایش داده شده مربوط میشه مربوط به پرساشاپ ۱.۶ Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2015 ماژول محصولات هم شاخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در مرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 این ماژل رو با اسمی که شما میگید تو لیست ماژل ها پیدا نکردم از کجا گیر بیارم اسمش همینه ایا Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 نام انگلیسی productscategory نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در مرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 اقا من هر کاری میکنم این ماژل تو لیست پیدا نمیکنم چه فارسی چه انگلیسی جای هست که دانلود کنم اونو Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 داخل بسته به صورت پیش فرض هست. حتما دارید اگر پاک نکرده باشید. اما باز هم میتونید بسته پرستاشاپ رو دانلود کرده و ماژول رو از پوشه modules بر دارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در مرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 اینو که میگید پیدا کردم داخل پوشه module بود ولی اسم مورد نظر تو ماژول ها نیست چیکار کنم برا محکم کاری از بسته پرساشاپی کپی کردم اما عملی ندیدم Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 احتمالا فیلتر بخش ماژول هاتون فعاله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در مرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 یه ماژل به اسم product in same category هست ولی عمل کردی نداره وقتی تنظیماتش رو اجرا میکنم Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 یعنی چی عملکردی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در مرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 درست شد یک تنظیم مجدد کردم کار کرد ممنون از راهنمایتون Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .