edi01 ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 سلاممن پرستا 1.6.0.6 دارم وقتی نمایش سفارش رو میزنمجایی برای حذف یا اضافه کردن محصول به سفارش نداره لطفا راهنمایی کنید از کجا میتونم اینکارو انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edi01 ارسال شده در مرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 من کلی گشتم اکثر جاها نوشته جلوی محصول ادیت و حذف داره حتی عکساشم هست؟! اما برای من هیچی جلوش نیست؟؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 سفارش ها رو نمیشه حذف کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edi01 ارسال شده در مرداد 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 سفارش ها رو نمیشه حذف کردمنظورم حذف کلی سفارش نیست. مثلا 4 مورد سفارش داده. یکیشو میخواد کنسل کنه یا ما میخوایم اون یک مورد از سفارش حذف شه یا تعدادش رو افزایش یا کاهش بدیمالبته وقتی آنلاین پرداخت میشه و سفارش در حالت پرداخت تایید شده است قابل تغیرهه و جلوی هر محصول در سفارش گزینه ویراش یا حذف داره!اما وقتی پرداخت در محل باشه امکان تغییر نیست و دکمه ویرایش جلوی محصولات در سفارش نمیاد؟که به نطر من باید برعکس باشه وقتی پرداخت شده نباید بشه تغییر داد نه وقتی قراره در محل پرداخت کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .