tgf_int ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 با سلام،چطور میشه وقتی بایت یه کالا امتیاز وفاداری به مشتری تعلق میگیره، تنظیم کرد که از طریق ایمیل بهش اطلاع داده بشه؟ من جایی رو پیدا نکردم هر چی گشتم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در شهریور 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 کسی از دوستان نمیتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 امتیاز وفاداری توی سایت شما محاسبه میشه و مدتشم محدود هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در شهریور 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 بله ، این رومیدونم دوست من،امتیاز وفاداری یه امر تبلیغاتی برای نگه داشتن مشتری و ترغیب اون به خرید مجدد هست. ولی اگه بهش نتونی اطلاع رسانی صحیح بکنی درست انجام نمیشه. به نظر من باید بعد از خرید یه ایمیل برای مشتری بره که بهش اعلام کنه شما بابت خرید فاکتور .... این مقدار امتیاز وفاداری کسب کردی، فکر میکنم پرستا هم باید داشته باشه، ولی من پیدا نکردم چطور میشه فعال کرد ایمیل اطلاع رسانی امتیاز وفاداری رو، واگر پرستا نداره آیا میشه کاری کرد که به صورت اتومات این ایمیل ارسال شه بعذ از تحویل کالا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .