Hoseini ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 با سلام و درود سایت ما متاسفانه در بخش محصولات محبوب هیچ تغییری ایجاد نمیشه و همیشه ثابت هستنلطفاَ راهنمایی کنید.www.fayab.comبا تشکر و سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 برین به مدیریت ، پارامترهای پیشرفته ، کارایی در این صفحه سمت چپ / بالا یه دکمه هست به اسم پاک کردن یا خالی کردن حافظه نهان . بزنید درست میشه . واکنش ها : delllaptop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hoseini ارسال شده در شهریور 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 متاسفانه بازم درست نشد.لطفاً سایت مارو ببینید. این محصولات که به عنوان محصولات محبوب سایت هستند هیچ وقت تغییر نمی کنند.ممنون و سپاسگذارم واکنش ها : Mahdi78 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 متاسفانه بازم درست نشد.لطفاً سایت مارو ببینید. این محصولات که به عنوان محصولات محبوب سایت هستند هیچ وقت تغییر نمی کنند.ممنون و سپاسگذارمبینید unistall install کردن ماژول محصولات محبوب کمکی می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hoseini ارسال شده در شهریور 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 دوست عزیز درست نشد. لطفاً کمکم کنید واکنش ها : Mahdi78 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 خوب محصولات محبوب که تغییر نمیکنند ، محصولات محبوب یا پرطرفدار محصولاتی هستند که موقع ایجاد اون محصول تیک دسته بندی خانه رو براشون زدین . هر محصولی میخواین در اون بخش نمایش داده بشه ، برین تو ویرایش اون محصول و از تب وابستگی ها ، شاخه خانه رو تیک بزنید . اگرم میخواین محصولات فعلی رو پاک کنید کافیه بازم برین تو همونجا و تیک شاخه خانه رو بردارین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hoseini ارسال شده در شهریور 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 متاسفانه محصولاتی که در سایت ما محبوب شده هستند اصلا پرطرفدار نبودن. من تیک خانه از وابستگی برداشتم اما متاسفانه بازم درست نشد این محصولات حتی زیاد هم فروش نداشتیم . محصولاتی که فروش بالایی داشتن اصلا تو این قسمت نیامدن واکنش ها : Mahdi78 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 محصولات محبوب بر اساس شماره آی دی هست نه فروش بالا، یه تیک توی ماژول محبوب داره که رندوم محصولات رو نمایش می ده اون رو بزنین، کامپال اجباری و خالی کردن کش هم انجام بدین درست می شه، به صورت رندوم یا اتفاقی محصولات نمایش داده می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hoseini ارسال شده در شهریور 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 محصولات محبوب بر اساس شماره آی دی هست نه فروش بالا، یه تیک توی ماژول محبوب داره که رندوم محصولات رو نمایش می ده اون رو بزنین، کامپال اجباری و خالی کردن کش هم انجام بدین درست می شه، به صورت رندوم یا اتفاقی محصولات نمایش داده می شهممنون از راهنمایی شما. خیلی لطف کردید اگر سوالی دارم در مورد موضوع دیگه باید موضوع جدید انتخاب کنم یا اینجا بپسرم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mahdi78 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 من هم این مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 پاسخ داده شده، تاپیک رو به دقت مطالعه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mahdi78 ارسال شده در آذر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2015 تمام محصولات تیک خانه را دارند ولی فقط محصولاتی که اول از همه وارد کردم را نشون میده و تغییر نمیکنه لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در خرداد 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2019 سلام وقت بخیر ممنونم از راهنمایی دوستان آی پرستا همه دوستانی که از پرستاشاپ استفاده میکنین بدون شک با ماژول محبوب در صفحه اصلی سایتتون مشکل دارین من هم مشکل داشتم تا اینکه این کا کردم برین به ماژول ها جایگاه ها سمت راست بالا نوشته اجرای ویرایش زنده اونو که کلیک کنین صفحه جدیدی باز میشه محصولات پیشنهادی در صفحه خانگی این ماژول،مقدار عبارت دستهای که محصولات از آن انتخاب و نمایش داده شدهاند باید تغییر کنه پس از دوباره برین ماژول کلیک کنین تویه قسمت سرچ عبارت محصولات پیشنهادی در صفحه خانگی جستجو کنین عدد عبارت دستهای که محصولات از آن انتخاب و نمایش داده شدهاند تغییر بدین 1 یا 2 یا 3 بستگی به شاخه والد سایتتون داره عددها رو 1 بزنین ببینین بعد برین محبوب بزنین درست میشه یا عدد 2 باید بزنی درست بشه https://talaiy.ir از سایتم دیدن کنین رتبه گوگلم بره بالا ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .