amirrzd ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 اگر توی این لینک هم ببینید:https://www.prestashop.com/forums/topic/327636-the-following-modules-could-not-be-loaded متوجه میشید که این یک مشکل عمومی و عجیبه که هیچ کس هم جواب درستی براش نداره. هر کسی یه کاری کرده حل شده. یه سری هام مثل من همه ی راه های پیشنهاد شده رو تست کردن و حل نشده. مشکل اینه که وقتی وارد بخش «ماژول ها» در پنل مدیریت میشم این پیام خطا رو میده: 4 خطا [bankmellat] خطایی در فایل Config پیدا شد: expected '>'[bankmellat] خطایی در فایل Config پیدا شد: Opening and ending tag mismatch: compatibility line 2 and compat[bankmellat] خطایی در فایل Config پیدا شد: Premature end of data in tag module line 2[bankmellat] خطایی در فایل Config پیدا شد: Premature end of data in tag modules line 2 وقتی این ماژول رو حذف کنم کلا همین خطا رو روی ماژول بعدی میده: 4 خطا [bankwire] خطایی در فایل Config پیدا شد: expected '>'[bankwire] خطایی در فایل Config پیدا شد: Opening and ending tag mismatch: compatibility line 2 and compat[bankwire] خطایی در فایل Config پیدا شد: Premature end of data in tag module line 2[bankwire] خطایی در فایل Config پیدا شد: Premature end of data in tag modules line 2اگر اینم حذف کنم همینطوری بعدی. دقیقا به فولدر اول تو فولدر ماژول ها گیر میده. هیچ خطایی هم در عملکرد ماژول ایجاد نمیکنه. ماژول به درستی کار میکنه اما این خطا تو بخش ماژول همیشه وجود داره. امیدوارم کسی راه حل براش داشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 راه حل این موضوع بسیار سادس ، من زیاد به این مشکل برمیخورم ، مخصوص اروی لوکال هاست که ده ها پرستاشاپ نصب شده برای طراحی قالب دارم .کافیه وقتی این مشکل به وجود اومد ، برین صفحه ماژول ها ، بالای صفحه / سمت چپ نوشته : بررسی برای بروزرسانی ماژول ها . روش کلیک کنید ، یه چند ثانیه بعد صفحه رفرش میشه و مشکل حل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 راه حل این موضوع بسیار سادس ، من زیاد به این مشکل برمیخورم ، مخصوص اروی لوکال هاست که ده ها پرستاشاپ نصب شده برای طراحی قالب دارم .کافیه وقتی این مشکل به وجود اومد ، برین صفحه ماژول ها ، بالای صفحه / سمت چپ نوشته : بررسی برای بروزرسانی ماژول ها . روش کلیک کنید ، یه چند ثانیه بعد صفحه رفرش میشه و مشکل حل دستت درد نکنه. ولی یه چیز عیجب تر اینکه الان بدون اینکه چیزی رو بزنم دوباره رفتم تو ماژول ها مشکل حل شده بود : )) پرستاشاپ نیاز به جلب توجه داره انگار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 دستت درد نکنه. ولی یه چیز عیجب تر اینکه الان بدون اینکه چیزی رو بزنم دوباره رفتم تو ماژول ها مشکل حل شده بود : )) پرستاشاپ نیاز به جلب توجه داره انگار این مشکل به نظر من زمانی ایجاد میشه که نصفه و نیمه فروشگاهتون به سرور پرستاشاپ انگلیسی وصل میشه برای چک کردن بروزرسانی و آخرین وضعیت ماژول ها . مشکل حاد یا مشکل مهمی نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .