pnaruto ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 سلام می خواستم ببینم چطوری میتونم حامل رو طوری تعریف کنم که بعنوان مثال برای خریدهای بالای 150000 تومان رایگان باشد ولی برای زیر این قیمت یک مبلغی مثلا 10000 تومان محاسبه کند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 سلام می خواستم ببینم چطوری میتونم حامل رو طوری تعریف کنم که بعنوان مثال برای خریدهای بالای 150000 تومان رایگان باشد ولی برای زیر این قیمت یک مبلغی مثلا 10000 تومان محاسبه کند؟ به نظرم:اول «حامل» مورد نظرت رو با همون مبلغ 10000 تومان تعریف کن. بعد از قسمت "ارسال>تنظیمات>حمل رایگان شروع شود از" رو بذار روی 150000 تومان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hoseini ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 سلام می خواستم ببینم چطوری میتونم حامل رو طوری تعریف کنم که بعنوان مثال برای خریدهای بالای 150000 تومان رایگان باشد ولی برای زیر این قیمت یک مبلغی مثلا 10000 تومان محاسبه کند؟ به نظرم:اول «حامل» مورد نظرت رو با همون مبلغ 10000 تومان تعریف کن. بعد از قسمت "ارسال>تنظیمات>حمل رایگان شروع شود از" رو بذار روی 150000 تومانمیشه بیشتر توضیح بدید؟ منم این مشکل رو دارم. سپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 جواب نصفه درستهشما باید با برنامه اداره پست پیش برین، پست مبنای قیمت گذاری اش وزن هست در نهایتقیمت ها رو بر اساس قیمت مصوب پست تنظیم کنین ، پست پیشتاز و ویژهاز حامل ها، تنظیمات ، حمل رایگان شروع شود از : رو بگذارین روی مبلغ دلخواه مثلا 150 هزار تومان، با این ترتیب، وقتی مبلغ فاکتور بالای 150 شد، حمل رایگان می شه و زیر این مبلغ طبق تعرفه پست که تعریف کردین می شه واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .