ehsan111 ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 سلام خسته نباشید من میخوام از اپن کارت به پرستاشاپ فروشگاه ساز انتقال بدم دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن چطوری می تونم این کارو انجام بدم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 اگر تعداد محصولات تان زیاد نیست به راحتی می تونید یک سایت جدید با پرستاشاپ راه اندازی کنید و بعد دامنه تان را روی سایت جدید تنظیم کنیداما اگر تعداد محصولات تان زیاد باشد راه حل چندان آسان و جامعی برای این کار وجود ندارد و حتی اگر انجام دهید هم نتیجه کار احتمالاً چندان خوشاین نباشد برایتاناما می توانید برای این کار در بازارچه از مدیریت درخواست بدهید احتمالاً بتوانند با یک خروجی گرفتن با فرمت مناسب یا از طریق اس کیو ال یا CSV بتوانند اطلاعات را بخوبی در پرستاشاپ برایتان ایمپورت کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan111 ارسال شده در شهریور 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 تعداد محصولاتم که زیاده آموزشی نداره واسه اینکار؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 تعداد محصولاتم که زیاده آموزشی نداره واسه اینکار؟؟؟آموزش؟؟! تا حالا فکر نکنم کسی اینکارو انجام داده باشه چه برسه به آموزشش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan111 ارسال شده در شهریور 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 خوب باید چیکار کرد من الان چطوری می تونم فروشگامو به پرستاشاپ بیارم تنها راهی که می مونه دوباره محصولات اضافه کنم!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 خوب باید چیکار کرد من الان چطوری می تونم فروشگامو به پرستاشاپ بیارم تنها راهی که می مونه دوباره محصولات اضافه کنم!!!یه سایتی هست با هزینه این کار رو انجام میده: http://www.shopping-cart-migration.com/shopping-cart-migration-options/877-opencart-to-prestashop-migration برآورد قیمت کردم برای 1000 محصول 500 تا مشتری و 500 تا سفارش شد 69 دلار آمریکا. یکی دیگه هم هست 149 دلار آمریکا. http://litextension.com/prestashop-migration-tool/opencart-to-prestashop.html خودت ببین که میارزه هزینه کنی یا اینکه دستی تک تک وارد کنی! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 دوست عزیز تبلیغ سایت ......؟به خود بازارچه مراجعه کنین این کار رو براتون انجام می دن حداقل خیالتون از مشکلات بعدش راحت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .