تیجی آی ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 با عرض سلام:1- با وجود این که گزینه ی ارسال ایمیل بعد از ثبت نام مشتری فعال هست در بخش تنظیمات مشتریان... بعد از ثبت نام به طور خودکار ایمیلی به مشتری فرستاده نمی شه... و همچنین با وجود این که شماره ی تلفن فعال هست ولی در پروسه ثبت نام به طور پیش فرض شماره تلفن نیست... می خوام به عنوان یکی از گزینه ها باشه 2- منظور از ترافیک- لینک مستقیم کاربرانی است که این سایت را می شناسند و از طریق آدرس بار به سایت مراجعه می شوند... یا این که می تونه شامل مشتری هایی باشه که اصلا سایت رو نمی شناسند.... به دلیل این که بیش تر منابع ترافیک من شامل لینک مستقیم هست.... می خوام بدونم آشنا هستند یا این که غریبه هم هست..3- شاخه های من در بخش منو افقی نمایش داده نمی شن و سایت من منو افقی نداره... عکس رو براتون پیوست کردم.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در شهریور 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 چرا پاسخ داده نمی شه به سوال من؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 چرا پاسخ داده نمی شه به سوال من؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!اول اینکه باید یکم صبر داشته باشی. دوم اینکه من خودم سوال ها رو خوندم خیلی نامفهومه. ولی در کل اینجا انجمن یک فروشگاه ساز رایگانه و خیلی هم کاربرها و سوالات زیاده و پاسخ دهنده ها کم. یکم صبر داشته باشی حتما از مدیران و راهنماها پاسخ شما رو خواهند داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در شهریور 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 مدیران سایت خواهشا راهنمایی کنید به من.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 سوالاتتون رو خیلی بد نوشتین و نفهمیدم منظورتون چیه به جز سوال آخری نداشتن منو احتمال میدم سایتتون رو ارتقا داده باشین یا مشکلی در ماژول منو ایجاد شده ( احتمالا ارتقا دادین ماژول رو ) نیاز به بررسی تخصصی داره و نمیشه نظری داد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در شهریور 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 تا اونجایی که تونستم توضیح کامل دادم ولی یک بار دیگه مطرح می کنم...من سایت رو ارتقا ندادم.... قبلا داشتم ولی یک بار حذف کردم شاخه هام رو در ماژول منو افقی قسمت آیتم های انتخاب شده، بعد از اون دیگه شاخه ها رو حذف شدن و من نمی تونم تو منو افقی داشته باشم... منو افقی رو دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد... می خوام 2 تا امکان در ثبت نام کاربر به وجود بیاد: 1- در هنگام ثبت نام شماره تلفن رو از کاربر بگیره 2- بعد از ثبت نام به صورت خودکار ایمیل تأییدیه به کاربر فرستاده بشه....3- در قسمت پیشخوان منظور از منابع ترافیک با لینک مستقیم چی هست؟ در آمار سایت من می نویسه 90 نفر با لینک مستقیم وارد سایت من شدن و دارن سایت رو مشاهده می کن.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 تا اونجایی که تونستم توضیح کامل دادم ولی یک بار دیگه مطرح می کنم...من سایت رو ارتقا ندادم.... قبلا داشتم ولی یک بار حذف کردم شاخه هام رو در ماژول منو افقی قسمت آیتم های انتخاب شده، بعد از اون دیگه شاخه ها رو حذف شدن و من نمی تونم تو منو افقی داشته باشم... منو افقی رو دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد... می خوام 2 تا امکان در ثبت نام کاربر به وجود بیاد: 1- در هنگام ثبت نام شماره تلفن رو از کاربر بگیره 2- بعد از ثبت نام به صورت خودکار ایمیل تأییدیه به کاربر فرستاده بشه....3- در قسمت پیشخوان منظور از منابع ترافیک با لینک مستقیم چی هست؟ در آمار سایت من می نویسه 90 نفر با لینک مستقیم وارد سایت من شدن و دارن سایت رو مشاهده می کن....مشکل منو رو باید دید ، نظری ندارم شماره تلفن به صورت پیشفرض پرستاشاپ میگیره موقع ثبت نام .ایمیل تاییده هم نیاز به ماژول داره که در بازارچه موجود استلینک مشتقیم یعنی طرف آدرس فروشگاهتون رو تایپ کرده و وارد شده و از سایت یا موتور جستجو وارد نشده ( بازدیدهای خودتون هم جزو این موارد هست )ضمنا این 90 نفر که میفرمایین بهصورت لحظه ای نیست آمارش ، شاید این 90 نفر در یکبازه زمانی سایتتون رو دیدن ( مثلا 90 نفر در طول یک ساعت پیش ) به عبارت ساده تر آمار لحظه ای نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در شهریور 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 ولی برای من به طور پیش فرض شماره تلفن رو جزو فیلد ثبت نام نمی زاره با وجود این که در پیکربندی ماژول فعال هست که شماره تلفن بگیره...آدرس سایت رو براتون فرستادم منو افقی و ثبت نام کاربر رو نگاه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .