pop_0098 ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 سلاممن یک ماژول تهیه کردم و تو نصب این ارور را میده The following module(s) could not be installed properly: smartseoplus : نمیتوان دوباره عملیات نصب را انجام داد: The method canRedirect301 in the class Dispatcher is already overridden by the module smartseoplus version 1.0.0 at 2015-02-05 10:06:34 .[*]هیچ کدام از ماژولها بخاطر محدودیتهای ایجاد شده برای حافظه بارگذاری نمیشوند. لطفاً مقدار محدودیت حافظه را در تنظیمات سرور خود افزایش دهید.من باید چیکار کنم اگر مشکل از هاست هست به مدیریت بگم چی را دقیق چه مقدار تنظیم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 سلاممن یک ماژول تهیه کردم و تو نصب این ارور را میده The following module(s) could not be installed properly: smartseoplus : نمیتوان دوباره عملیات نصب را انجام داد: The method canRedirect301 in the class Dispatcher is already overridden by the module smartseoplus version 1.0.0 at 2015-02-05 10:06:34 .[*]هیچ کدام از ماژولها بخاطر محدودیتهای ایجاد شده برای حافظه بارگذاری نمیشوند. لطفاً مقدار محدودیت حافظه را در تنظیمات سرور خود افزایش دهید.من باید چیکار کنم اگر مشکل از هاست هست به مدیریت بگم چی را دقیق چه مقدار تنظیم کنهقبل از این ماژول چه ماژولهایی نصب کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 ماژول میخواد یه فایلی رو اورراید کنه. منتهی قبلا هم یه ماژول دیگه این کارو کرده. این نمیتونه فایلو از اول اورراید کنه. به وشتیبانی یکی از ماژولا بگید براتون نصبش میکنه. راه حلش ساده اس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pop_0098 ارسال شده در شهریور 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 ممنون تو خود پریستاشاپ راه را برای پیدا کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .