lived ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 سلام به همهابتدا درون هاست رفته و پوشه modules را باز کنید و سپس درون پوشه blockvariouslinks فایل blockvariouslinks.tpl را با ادیتور هاست باز نماییدو در آخر صفحه میتوانید لینک زیر را ویرایش و یا حذف نمایید {l s='Powered by' mod='blockvariouslinks'} PrestaShop™ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 دوستان عزیز توجه داشته باشید اصلا نیازی به این کارها ندارید و از طریق پیکربندی ماژول لینک های دائمی میتونید اون گزینه رو حذف کنید اما این رو هم در نظر بگیرید که اگه قالب شما دارای لایسنس یا حق کپی رایت باشه و اون گزینه رو حذف کنید با یک شکایت و یا گزارش کوچیک میتونن هاست شما رو ببندن موفق باشید واکنش ها : barati_a و Andromeda 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 دوستان عزیز توجه داشته باشید اصلا نیازی به این کارها ندارید و از طریق پیکربندی ماژول لینک های دائمی میتونید اون گزینه رو حذف کنید اما این رو هم در نظر بگیرید که اگه قالب شما دارای لایسنس یا حق کپی رایت باشه و اون گزینه رو حذف کنید با یک شکایت و یا گزارش کوچیک میتونن هاست شما رو ببندن موفق باشیدبا تشکر از شما دوست عزیزمن هرچی گشتم جایی که گفتید را پیدا نکردم. ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدید و آدرس را به صورت مرحله به مرحله بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 سلام دوستای پرستا شاپی چند سوال دارم قالب پیش فرض پرستا دارای لایسنس است میشه کپی رایت پرستا رو ازش برداشت آیا تغییر تو ظاهر قالب پیش فرض منع قانونی داره؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 قالب پیشفرض کپی رایتش تجاری نیست و کپی رایت متن باز داره یعنی عملا کپی رایتی نداره و شما میتونید کپی رایت رو حذف کنید واکنش ها : reza67asgari و Andromeda 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 دوستان کسی میدونه اجازه برداشتن کپی رایت قالب Prestashop Alternative فارسی هست یا نه ؟ و اگه هست چجوری میشه برداشتش ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arad ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 توی دایرکتوری من هم وجود نداره آدرس بالا. یه آدرس درست بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 تو اونجا که یادمه احتمالا تو فایل footer.tpl باشهتوی فولدر خود قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arad ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 کس نخارد پشت من , جز ناخن انگشت منخودم پیداش کردمدر ورژن 1.4 باید این مسیر رو بریمprestashop/yourtheme/modules/blockcms/blockcms.tpl واکنش ها : hadikamel، shirazii و Andromeda 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2012 http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=207&highlight=%DA%A9%D9%BE%DB%8C+%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasin ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 سلامفقط برا پرستا شاپ هست یا برا سایر قالبها و سایتها نیز صدق میکنه مثلا سبد خرید و فروشگاه اینترنتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan_gh ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 قالب پیشفرض کپی رایتش تجاری نیست و کپی رایت متن باز داره یعنی عملا کپی رایتی نداره و شما میتونید کپی رایت رو حذف کنید مثلا الان بخواهیم اون پایین یه حق کپی رایت بزاریم که کلیه محصولات این سایت مطلق به سایت فعلا می باشد باید چکار کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 دو تا راه دارید:1. از پیکربندی ماژول بلوک مدیریت محتوا (blockcms) تیک "نمایش قدرت گرفته از پرستا شاپ" رو بزنید سپس از بخش "بومی سازی -> ترجمه ها" ترجمه اون بخش ماژول رو تغییر بدید به متن دلخواهتون2. در قالب کپی رایتتون رو اضافه کنید که نیاز داره با tpl و css آشنا باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 دو تا راه دارید:1. از پیکربندی ماژول بلوک مدیریت محتوا (blockcms) تیک "نمایش قدرت گرفته از پرستا شاپ" رو بزنید سپس از بخش "بومی سازی -> ترجمه ها" ترجمه اون بخش ماژول رو تغییر بدید به متن دلخواهتون2. در قالب کپی رایتتون رو اضافه کنید که نیاز داره با tpl و css آسلاممن از روش اول رفتم(اپدیت کردم دوباره کپی رایت برگشته بود)یه قسمت اولش تو ترجمه نیست 2014کجا هست چجوری پاکش کنم؟ http://8pic.ir/images/p01b8dyygpzdsxxfeoeu.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 دو تا راه دارید:1. از پیکربندی ماژول بلوک مدیریت محتوا (blockcms) تیک "نمایش قدرت گرفته از پرستا شاپ" رو بزنید سپس از بخش "بومی سازی -> ترجمه ها" ترجمه اون بخش ماژول رو تغییر بدید به متن دلخواهتون2. در قالب کپی رایتتون رو اضافه کنید که نیاز داره با tpl و css آشنا باشید اینکار به قالب های لایسنس شده هم ارتباطی داره؟ یا فرقی نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 در قالب های دارای لایسنس روش دوم باعث ابطال گارانتی شما میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 دو تا راه دارید: 1. از پیکربندی ماژول بلوک مدیریت محتوا (blockcms) تیک "نمایش قدرت گرفته از پرستا شاپ" رو بزنید سپس از بخش "بومی سازی -> ترجمه ها" ترجمه اون بخش ماژول رو تغییر بدید به متن دلخواهتون 2. در قالب کپی رایتتون رو اضافه کنید که نیاز داره با tpl و css آشنا باشید درود من متن را تغییر دادم ولی لینکش از کجا تغییر میکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 درود من متن را تغییر دادم ولی لینکش از کجا تغییر میکنه؟ این بخش یکمی سخت تر هست. باید از هاستتون وارد پوشه: themes/yourtheme/modules/blockcms * دقت کنید به جای youtheme نام قالب شماست در این مسیر فایل blockcms.tpl رو پیدا کنید و در انتهای فایل به جای لینک http://ipresta.irلینک خودتون رو بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 این بخش یکمی سخت تر هست. باید از هاستتون وارد پوشه: themes/yourtheme/modules/blockcms * دقت کنید به جای youtheme نام قالب شماست در این مسیر فایل blockcms.tpl رو پیدا کنید و در انتهای فایل به جای لینک http://ipresta.irلینک خودتون رو بذارید خیلی عجیبه با اینکه هم متن را درست تغییر دادم هم لینکو ولی هنوز کپی رایت مثل اولشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی از بالا سمت چپ روی کلید پاک کردن حافظه نهان کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid2016 ارسال شده در دی 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2017 سلام کپی رایت ایمیل های ارسالی چه طوری بردارم تمامی کد داخل mail/fa کپی رایتشونو برداشتم اما نمی ره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در مهر 28، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2021 سلام من توی هاستم نه blockvariouslinks را دارم نه پوشه blockcms را همچنین بلوک مدیریت محتوا هم چیزی پیدا نکردم. لطفا راهنمایی می کنید چطور حق کپی رایت قالب پیش فرض کلاسیک در پرستا 1.7 بردارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 31، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۶ در 19:00، baladi گفته است : سلام من توی هاستم نه blockvariouslinks را دارم نه پوشه blockcms را همچنین بلوک مدیریت محتوا هم چیزی پیدا نکردم. لطفا راهنمایی می کنید چطور حق کپی رایت قالب پیش فرض کلاسیک در پرستا 1.7 بردارم؟ در قالب پیش فرض 1.7 می تونید در مسیر زیر کپی رایت فوتر رو پیدا کنید: themes/classictemplates/_partials/footer.tpl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در مهر 31، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2021 ممنون درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asma ارسال شده در اسفند 21، 2021 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2021 من ماژول بلوک مدیریت مدیریت محتوا رو پیدا نمیکنم ممنون میشم راهنماییم کنید یا اینکه بفرمایید چجوری عبارت پایین صفحه یعنی © 2021 -نرمافزار تجارت الکترونیک توسط PrestaShop را حذف یا تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .