farbod.de ارسال شده در شهریور 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2015 این ماژول خیلی ماژول خوبیه ولی آپدیتش نمیکنند و تنها مشکل اساسی اون اینکه محصولات رو از a,z نشون میده!! یعنی اولین محصولاتی که تو فروشگاه وارد شده اول این ماژول قرار میگیره میخواستم اگه ممکنه کمکم کنید اینو یا z,a کنم یا راندومش کنمفایل php هم ضمینه میکنم اگه تونستید ادیتش کنید مرسی خواستید ببینید بلوک بازی های ویدیویی در سایت DragonStore.ir مربوط به این ماژولهthemeszonecarousel.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2015 من این ماژول رو راست چین کرده بودم، مشکلی نداشتشما باید از تنظیمات محصول، ترتیب رو تغییر بدین به تاریخ اضافه کردن محصول ، نیازی به تغییر توی این بخش ماژول نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در شهریور 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2015 من این ماژول رو راست چین کرده بودم، مشکلی نداشتشما باید از تنظیمات محصول، ترتیب رو تغییر بدین به تاریخ اضافه کردن محصول ، نیازی به تغییر توی این بخش ماژول نیستمن اینکارارو کردم که تاپیک زدماین ماژوله و داخل تنظیماتش چیزی برای این چیزا ندارهبخش تنظیمات محصول رو هم تغییر دادم و ربطی به این ماژول نداشتاسم ماژول Themes Zone Products Carousel v0.9.5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2015 کار این ماژول فقط اسلاید کردن محصولات هست، ترتیب رو از تنظیمات محصول بر می داره، پس طبیعی هست که جایی برای تغییر ترتیب نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 کسی میتونه کمک کنه با فایر باگ یا چیزه دیگه که کجای استایل ماژول رو کد اضافه کنم که تو حالت ریسپانسیو رزولیشن بالا دکمه هاش نره!با مرورگر زوم این و زوم اوت کنید متوجه منظورم میشینچیکار کنم تو حالت رزولیشن بالاهم دکمه ها بمونه 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در مهر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 کسی نمیتونه کمکم کنه این مشکل رو حل کنم؟ کسی تو کار قالب نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 کسی نمیتونه کمکم کنه این مشکل رو حل کنم؟ کسی تو کار قالب نیست؟دقیق نمیشه گفت :این کد رو به آخر استایل ماژول اضافه کنید شاید حل بشه ul.product_list.grid .owl-item li .product-container .button-container{ display:block !important } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 کسی نمیتونه کمکم کنه این مشکل رو حل کنم؟ کسی تو کار قالب نیست؟دقیق نمیشه گفت :این کد رو به آخر استایل ماژول اضافه کنید شاید حل بشه ul.product_list.grid .owl-item li .product-container .button-container{ display:block !important }بهمن جان کارت درستهدست گلت درد نکنه خیلی اذیتم کرد اینممنون بابت کمکت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .