zinor ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 با سلامدر زیر شاخه ها در قسمت ستون سمت راست صفحه فیلتر قیمت وجود داشت ... الآن فیلتر قیمت وجود نداره !ممکنه بگین تنظیمات کجا رو تو مدیریت باید تغییر بدم تا برگرده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 سلام دوست عزیز.توی قسمت ماژول هاتون بگردید دنبال ماژول ناوبری لایه ای. توی پیکربندی این ماژول میتونید تنظیم کنید که چی رو نمایش بده و... موفق باشید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 من ورژنم 1.6.0.14 اين ماژول را پيدا نميكنم ميشه راهنمايي بفرماييد مشكل چي هستش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 اسم ماژول هست جستجوی لایه ای برید در قسمت پیکربندی و نوشته قالب های فیلترهااگه نیست بسازید و برید قسمت ویرایش و نام شاخه ها رو می بینید روی همه کلیک کنید و در بخش پایین می تونید لیست فیلتر ها رو ببینید واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 نکته فقط فیلترهایی رو نشون میده که در قسمت ویژگی چند مقداری هستند و مقدار از لیست پیش فرضی که قبلا وارد کردید و در قسمت ویزگی محصول لیست جلوی دست انتخاب کردید نه به صورت دستی وارد کردیدببخشید توضیحاتم یکم گیج کننده هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آبان 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2015 سپاسگزارم دوست خوبم من واسه سرچ يكم مشكل دارم . تو بخش ماژول ها هر سرچي زدم پيداش نكردم جز عبارت جستجو كه آوردش . ممنونم ازتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .