saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 با سلام در ماژول کالای مرتبط در شاخه متاسفانه add to cart ترجمه نشده است در بخش بومی سازی هم نتونستم پیداکنم ممنون میشم راهنمایی فرمائید 6.14 v نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 با سلام در ماژول کالای مرتبط در شاخه متاسفانه add to cart ترجمه نشده است در بخش بومی سازی هم نتونستم پیداکنم ممنون میشم راهنمایی فرمائید 6.14 vمن این رو تست نکردم ولی اینجور مواقع از طریق «ماژول>موقعیت» میرم تو صفحه ای که مد نظرمه و اسم ماژول یا بخشی که مد نظرم هست رو پیدا میکنم و میرم تنظیماتش رو تغییر میدم. شاید اینطوری بتونی پیداش کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 میشه بیشتر توضیح دهید خوب متوجه نشدم متافانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 برو به «ماژولها > موقعیتها » بعد اون بالا سمت چپ روی «اجرای ویرایش زنده» کلیک کن میره توی سایت. بعد از همینجا برو توی صفحهای که مد نظرته. مثلا یه محصولی که فروش ضربدری داره. بعد اون قسمتی که مدنظرته (اینجا دکمه های Add to cart) ببین بالاش چی زده. معمولا اسم ماژول یا بخشش رو میزنه. گفتم که شاید این کمک کنه به پیدا کردن بخش یا ماژول مربوطه تا بتونی ترجمه اش رو عوض کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 بهتر این کار همینی هست که این دوستمون گفتن خیلی سریع و کارامد هستش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 خوب نوشته محصولات هم شاخه اما این رو من میدونم اما چه جوری و کجا ترجمه رو درست کنم نمی تونم پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 از قسمت بومی سازی > ترجمه ها بخش ماژول ها رو انتخاب کن. قالبت رو انتخاب کن. زبان پارسی رو انتخاب کن. بعد اصلاح رو بزن. بعد ctrl+f رو بزن و تایپ کن add to cart. بعد ترجمه اش رو بنویس روبروش. ممکنه چند تا باشه. همه رو اصلاح کن. بعد ذخیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 ممنون عزیزم من همه این کاره ها رو انجام دادم add to cart رو تو قسمت ترجمه ها زدم همه شون به درستی ترجمه شدن و اضافه به سبد جلوشون نوشته شده است !!! اگر شما هم 6.14 نصب کردید لطفا تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 بخش کاربری رو هم باید ترجمه کنینیه سری موارد هم از هسته ترجمه می شه ولی اول از بخش کاربری سرچ کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 گشتم نبود همه ترجمه شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 نمی شه که همه فیلدها ترجمه شده باشه و باز انگلیسی باشهکامپال و کش یادتون نرهکش مرورگر هم پاک کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 این کار رو قبلا انجام دادم من دو سه روز یک بار کش رو پاک میکنم و کامپایل اجباری رو میزنم اما نیست باور کنید ممنون میشم شما بفرمائید دقیقا من باید در کجا دنبال ترجمه بگردم مدیریت بخش کاربری ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 بومی سازی -> ترجمه ها -> ترجمه ماژول ها -> انتخاب قالبکلیدهای Ctrl+F رو فشار بدید و عبارت productscategory رو جستجو کنید. اگر در این بخش ترجمه ش وجود داشت ترجمه کنید اگر نه مشکل از فایل tpl ماژول هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 مشکلی در قسمت ترجمه ها نیست من آخرین ورژن رو داونلود و نصب کردم یه سوال دیگه داشتم نخواستم تایپیک جدیدی باز کنم من برای ترجمه قالب ایمیل هام اسم آدرس فروشگاه هم رو گذاشتم حالا که سایت دیگری نصب کردم چطوری میتونم تنظیمات قالب ایمیل قبلیم رو به سایت جدید منتقل کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 میتونید فایل هاش رو از پوشه mail انتقال بدید و جایگزین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 با سلام در ماژول کالای مرتبط در شاخه متاسفانه add to cart ترجمه نشده است در بخش بومی سازی هم نتونستم پیداکنم ممنون میشم راهنمایی فرمائید 6.14 vمشکل حل شد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 نه متاسفانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 من هم به همین مشکل برخوردم. ترجمه شده اما ترجمه جایگزین نمیشه. به نظرم تو کد یه مشکلی هست، اما من متاسفانه نتونستم مشکل رو پیدا کنم. ممنون میشم اگر دوستان ماژول و برنامه نویس کمک کنند.css این بخش هم مشکل داره. rtl نیستند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 مشکل ترجمه کلید افزودن به سبد خرید ماژول محصولات هم شاخه به دلیل یک مشکل کوچک در فایل tpl اون هستبه مسیر زیر برید:themes/default-bootstrap/modules/productscategoryحالا فایل productscategory.tpl رو باز کرده و در خط 58 عبارت: {l s='Add to cart'} رو با عبارت زیر جایگزین کنید: {l s='Add to cart' mod='productscategory'} سپس از بخش ترجمه اقدام به ترجمه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 آقا خیلی خیلی متشکرم. مشکل ترجمه حل شد.فقط مشکل css اش رو چه کنیم؟ راست چین نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 فایلی که ضمیمه کردم رو در مسیر زیر جایگزین کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟ themes/default-bootstrap/css/modules/productscategory/cssproductscategory_rtl.css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 فایلی که ضمیمه کردم رو در مسیر زیر جایگزین کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟ themes/default-bootstrap/css/modules/productscategory/cssدست شما درد نکنه بابت پیگیری آپلود کردم. اما یه اتفاق عجیب می افته: تو کروم وقتی ریفرش میکنم (ctrl+f5) اول راست چینه همه چی اما وقتی کامل لود میشه دوباره چپ چین میشه.کش رو هم خالی کردم. تو موزیلا فقط نام محصول (که لینکه) راست چینه اما قیمت ها چپ چین. مشکل کجا میتونه باشه؟چیزی ممکنه اوور راید کنه css رو؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 سلام فایل رو در مسیری که شما فرمودید جایگزین کردم اما متاسفانه مشکل هنوز هست !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .