firoze ارسال شده در شهریور 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2015 سلام.ماژوالی نیاز دارم که آخرین مطالبی که داخل وبلاگ فروشگاهیم که از سیستم وردپرس استفاده میشه نمایش بده.به صورت یک بلوک و یک ستون... فکر میکنم بهش میگن خبر خوان هرچقدر سرچ کردم پیدا نکردم چیزی لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 سلامفکر میکنم ماژول تجاری برای این منظور داشته باشیم. از طریق تیکت در بازارچه درخواست بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 سلامفکر میکنم ماژول تجاری برای این منظور داشته باشیم. از طریق تیکت در بازارچه درخواست بدید. موفق باشیدسلام.من ثبت نام کردم میرم داخل اکانتم تو بازارچه وقتی روی ارسال تیکت میزنم باز میگه وارد نشدیداطلاعاتمو میزنم وارد که میشه بر میگرده قسمت اطلاعات حسابم و باز روی سیستم تیکت میزنم میگه وارد نشدید :| لطفا همینجا قیمت بدید نمیتونم تیکت بدم من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلاماز بخش حساب کاربری در بازارچه ، پسوردتون رو تغییر بدید و سپس وارد بخش تیکت بشید.در انجمن هیچ قیمتی داده نمیشه دوست عزیز. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 سلامتیکت شما رو دیدم ولی ماژول پیشفرضی برای این کار وجود داره . rss رو در صفحه ماژولها جستجو کنید. اگه چیز دیگه ای مد نظرتونه اعلام کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در شهریور 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 سلامتیکت شما رو دیدم ولی ماژول پیشفرضی برای این کار وجود داره . rss رو در صفحه ماژولها جستجو کنید. اگه چیز دیگه ای مد نظرتونه اعلام کنید. موفق باشیدسلام.ممنون دیدمش در قسمت ماژوال ها ولی سیستم قسمت وبلاگی سایتم وردپرس هست وقتی آدرس ار اس اس وارد میکنم میگه خطا: شما لینکی از وبسایت خود را وارد کردهاید، یک لینک دیگر انتخاب کنید. من امکانات زیادی نمیخوام فقط میخوام سمت راست صفحه اصلی 5 مطلب اخیر وبلاگمو به صورت عنوان و یک عکس کوچیک کنارش نمایش داده بشه برای این کار چیزی هست که مناسب من باشه ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 یک راهش اینه که از کوتاه کننده های لینک استفاده کنید تا تشخیص نده لینک از سایت خودتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در شهریور 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 یک راهش اینه که از کوتاه کننده های لینک استفاده کنید تا تشخیص نده لینک از سایت خودتونهدروداین کار کردم میگه آدرس فید معتبر نمی باشد تشکر لطفا راه دیگری اگر هست اون هم بگید که یاد بگیرم ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 ماژول رو براتون ادیت کوچکی کردم ، دیگه خطا نخواهد داد . کافیه فایل زیر رو دانلود کنید و در روت اصلی فروشگاه خودتون آپلود کنید و سپس از حالت زیپخارج نمایید تا جایگزین فایل های قدیمی گردد . سپس میتوانید لینک خود را قرار دهید . modules.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در شهریور 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 ماژول رو براتون ادیت کوچکی کردم ، دیگه خطا نخواهد داد . کافیه فایل زیر رو دانلود کنید و در روت اصلی فروشگاه خودتون آپلود کنید و سپس از حالت زیپخارج نمایید تا جایگزین فایل های قدیمی گردد . سپس میتوانید لینک خود را قرار دهید . درود تشکر از زحمت شما بله درست شد اما الان در صفحه اصلی سایت نمایش داده نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 نمیشه جوری تنظیم کرد که مطالب رو همراه با عکس هم بیاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در شهریور 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 این سایت میده اما خب نسبت به امکاناتی که من میخوام خیلی گرونهhttp://www.prestastore.ir/prestashop-modules/22-last-news.html دوستان کسی در حد امکاناتی که من میخوام چیزی نداره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 این سایت میده اما خب نسبت به امکاناتی که من میخوام خیلی گرونهhttp://www.prestastore.ir/prestashop-modules/22-last-news.html دوستان کسی در حد امکاناتی که من میخوام چیزی نداره ؟ماژول پیشفرض رو که براتون ادیت و قرار دادم ، از اون استفاده کنید . لینک سایتتون هم قرار بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در شهریور 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 من هر کاری کردن نتونستم اون متن فید RSS رو تغییر بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در شهریور 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2015 این سایت میده اما خب نسبت به امکاناتی که من میخوام خیلی گرونهhttp://www.prestastore.ir/prestashop-modules/22-last-news.html دوستان کسی در حد امکاناتی که من میخوام چیزی نداره ؟ماژول پیشفرض رو که براتون ادیت و قرار دادم ، از اون استفاده کنید . لینک سایتتون هم قرار بدینمتاسفانه کار نمیکنه در صفحه اول نمایش نمیده آدرس سایتم پ/خ میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2015 متاسفانه کار نمیکنه در صفحه اول نمایش نمیده آدرس سایتم پ/خ میکنمباید از بخش / ماژول ها / موقعیت ها ، نشاندن یک ماژول رو کلیک کرده و ماژول رو به ستون راست وصل کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در شهریور 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2015 متاسفانه کار نمیکنه در صفحه اول نمایش نمیده آدرس سایتم پ/خ میکنمباید از بخش / ماژول ها / موقعیت ها ، نشاندن یک ماژول رو کلیک کرده و ماژول رو به ستون راست وصل کنید .ممنونمیشه گذینه که مربوط هست به ستون سمت راست بفرمایید چی هست ؟انگلیسی نوشته نمیدونم اسم اون قسمت جی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 diplay right column نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در شهریور 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 diplay right columnتشکر من میخوام یک عکس کوچیک هم کنارش نمایش داده بشه و آخر بلوک هم بنویسه مطالب بیشتر باید چی کار کنم ؟ اگه هزینه میخواد میپردازم من فقط کمی عجله دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 دوست عزیز شما اون مازول تجاری که بالا معرفی شده است رو بخرین فکر کنم نیازتون رو هم برطرف کنه در ضمن اگه این مازول رو بخواین تغییرات توش اعمال بشه فکر کنم از اون مازول بیشتر هزینه در بر داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در شهریور 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 دوست عزیز شما اون مازول تجاری که بالا معرفی شده است رو بخرین فکر کنم نیازتون رو هم برطرف کنه در ضمن اگه این مازول رو بخواین تغییرات توش اعمال بشه فکر کنم از اون مازول بیشتر هزینه در بر داشته باشهتشکر ولی جدا از قیمتش حقیقت ظاهرش هم جالب نیست البته سلیقه بنده این هست همین ماژوال رو کنارش یه عکس بیاد خیلی ساده و شیک میشهاندازه همون ماژوال هزینه کنم کسی هست چیزی که میخوام اکی کنه برام ؟من فقط میخوام یه عکس کنارش بیاد همینطور ساده باشه فقط یه عکس کنارش بیاد یکم تغییر کوچیک کسی از دوستان اگه انجام میده هزینه میپردازم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
search129 ارسال شده در اسفند 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 سلام برای اسمارت بلاگ RSS فعال نمیشه و فقط محصولات میاد چه کار میشه کرد.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در خرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 از ماژول RSS برای اضافه کردن پست های وبلاگ (وردپرس) به پرستاشاپ استفاده کردم. حالا می خوام اگر امکانش باشه علاوه بر عنوان مطالب عکس featured رو هم برای هر پست، توی پرستاشاپ نمایش بده.آیا می شه با تغییر در کدهای ماژول اینکار رو انجام داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .