gharanjik ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 سلام بر دوستان ببخشید این کلمات کلیدی رو چجوری پر میکنن؟؟ اخه هر کی یه جوری میگهیعنی تو قسمت تنظیمات >سئو ها و url ها و در قسمت ایندکس کلمات کلیدی رو با چه قالبی وارد کنم سایتم در مورد مرکز دانلود فروس نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه هستش قبلا یکی از بچهای انجمن گفته بود اینجوری کلمات کلیدی رو میدن (یعنی به صورت تک کلمه ای )کلمات کلیدی : پیام نور، نمونه سوالات،مرکز ،پاسخنامه،دانلود و جدیدا یکی از بچه های انجمن کفتش اینجوری دادن کلمات اشتباهه میگه باید اینجوری پر کنی کلمات کلیدی رو (به صورت چند کلمه ای که به بهم ارتباط داشته باشن )کلمات کلیدی: نمونه سوالات پیام نور، نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه، مرکز نمونه سوالات پیام نور ، دانلود نمونه سوالات پیام نور ، نمونه سوالات جدید پیام نور 1 - حالا من چجوری وارد کنم کلمات کلیدی ، با قالب اولی وارد کنم یا قالب دومی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2-بعد کلمات کلیدی محصولات رو هم چجوری وارد کنم ؟؟(با قالب اولی یا دومی ) لطفا به هر دو سوال پاسخ بدید واکنش ها : abalfazl 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 به صورت تک کلمه بنویسید و بعد از نوشتن هر کلمه کلید enter را بزنید و دوباره کلمه جدید و بازهم کلید enter و ....در پایان دکمه ذخیره را بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 به صورت تک کلمه بنویسید و بعد از نوشتن هر کلمه کلید enter را بزنید و دوباره کلمه جدید و بازهم کلید enter و ....در پایان دکمه ذخیره را بزنید.اخه یکی گفت اینجوری کلا غلطه میگه باید به صورت چند کلمه ای باشه تا گوگل جمله تو بفهمهما که گیج شدیم والا هر کی یجوری میگه میدیران انجمن که جواب نمیدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 شما اگه دقت کنید میگن کلمات کلیدی نه جملات کلیدی.حالا می خواین به مدیران این این فروم هم پیغام خصوصی بدید.چون روش تک کلمه ای روش صحیح هستش نه جملات. ولی می تونید از جملات هم استفاده کنید گوگل از تک کلمات در جستجوش استفاده می کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 کلمات کلیدی هیچ ارزشی در نتایج جستجو ندارند. اصلا وارد نکنین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 کلمات کلیدی هیچ ارزشی در نتایج جستجو ندارند. اصلا وارد نکنین Sent from my Xperia using Tapatalk proپس فقط عنوان متا و توضیحات متا رو وارد کنم کفایت میکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 بله کافی هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 تشکر از یادآوری شما اشتباه متوجه شدم منظورم URL آشنا بود .این پست را حذف کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 دوست من چرا اطلاعات غلط میدین؟ لینک چه ارتباطی به کلمه کلیدی داره؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .