رفتن به مطلب
⚠️ انجمن در حالت فقط خواندنی است و امکان ارسال پست جدید وجود ندارد. جهت دریافت پشتیبانی به بخش تیکت مراجعه نمایید.

میشه یه بلوک جدید ایجاد کرد؟

gharanjik

پست های پیشنهاد شده

سلام

من میخوام یه بلوک جدید با عنوان جدید شبیه همین شاخه ها(دقیقا شبیه هم بلوک شاخه ها) ایجاد کنم --- برای دسته بندی یکسری محصولات خاص دیگر

این کار شدنیه ؟ چجوری ؟

http://s6.picofile.com/file/8195130868/5Capture.JPG

با تشکر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

⚠️ انجمن در حالت فقط خواندنی است و امکان ارسال پست جدید وجود ندارد. جهت دریافت پشتیبانی به بخش تیکت مراجعه نمایید.

این ماژول شاخه هاست که تغییر ترجمه داده

اره ممنون این ماژول شاخه ها هستش . خودم تغییر نام دادمش

فقط میخوام یه بلوک دیگه شبیه شاخه ها داشته باشم

شدنیه این کار ؟؟؟

لینک به دیدگاه

هم با اورراید کردن میشه این کار رو کرد که کمی تخصصیه هم با کپی گرفتن از ماژول و تغییر نام اون که باید دقت کنید نام کلاس ها، ماژول، دیتابیس و ... همه تغییر کنه و هم چنین بزرگ کوچک بودن حروف هم مهمه

لینک به دیدگاه

هم با اورراید کردن میشه این کار رو کرد که کمی تخصصیه هم با کپی گرفتن از ماژول و تغییر نام اون که باید دقت کنید نام کلاس ها، ماژول، دیتابیس و ... همه تغییر کنه و هم چنین بزرگ کوچک بودن حروف هم مهمه

خیلی سخته که

پس شدنی نیست

لینک به دیدگاه

بله کمی سخت هست اما شدنی :)

مگر این که بگردید ببینید ماژول دیگری برای این کار پیدا میکنید یا خیر

ای بابا پرستا که با این همه قدرتش یکم ضعیف عمل میکنه ها

تو وردپرس که شدنیه فک میکردم پرستا از وردپرس اوکی تر ه ولی مثل اینکه اشتب میکردم

لینک به دیدگاه

ای بابا پرستا که با این همه قدرتش یکم ضعیف عمل میکنه ها

تو وردپرس که شدنیه فک میکردم پرستا از وردپرس اوکی تر ه ولی مثل اینکه اشتب میکردم

وردپرس و پرستاشاپ هیچ سنخیتی با هم ندارند که قابل مقایسه با هم باشن . وردپرس که فروشگاه ساز نیست . وردپرس رو با جوملا و دروپال مقایسه میکنن و پرستاشاپ رو با اوپن کارت و مجنتو و سبد خرید و ...
لینک به دیدگاه

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...