emad ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 با سلامبنده به یه مشکل در سبد خرید بر خوردم که در زیر توضیح داده شدهفرض کنید در صفحه اصلی سایت سه محصول به قیمت های 10 و 20 و 30 تومن به سبد خرید اضافه کردیم.در سبد خریدی که در بالای صفحه اصلی سایت هست و مجموع خرید هارو نمایش میده زده مجموع سبد خرید 60 تومانولی وقتی روی یکی از اون محصولا که از طریق صفحه اصلی به سبد خرید اضافه شده کلیک میکنم و وارد صفحه اون محصول میشم...تو سبد خریدی که بالای صفحه اون محصول هست قیمت 60 تومن درج نشده و فقط قیمت همون محصولی که تو صفحش هستیم درج شده...ولی وقتی روی سبد خرید بالای صفحه که مجموع خرید ها رو زده کلیک میکنم و میره تو قسمت پرداخت قیمت مجموع درست زده شده و دیگه مشکلی نداره...یعنی بین اون عددی که تو صفحه محصول میزنه و اون عددی که تو صفحه اصلی و صفحه پرداخته تفاوته و در صفحه محصول فقط قیمت اون محصول در سبد خرید کلی هستمن باید چیکار کنم تا این اختلاف از بین برهتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 من تست کردم همچین مشکلی وجود نداره برای من.چه ورژنی نصب کردین؟ روی لوکال یا روی هاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .