shandiz.biz ارسال شده در شهریور 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 با سلام یک سوال خیلی خلاصه تو نسخه 1.6.0.14واسه تعریف یک ترکیب جدید چیکار باید کرد؟؟ توضیح بیشتردر بخش ترکیب ها> تولید کننده ترکیب ها: وقتی میخوام واسه یه محصول ترکیب جدید تعریف کنم نمیشه.مثلا وقتی میخوام تو قسمت رنگ ها یک رنگ جدید اضافه کنم؛ باید روی یک رنگ (مثلا آبی) کلیک کنم و یا همه رنگ ها رو باهم بگیرم و بعد که روی "افزودن" کلیک میکنم فقط میشه تاثیر روی قیمت ها، مالیات و... رو تغییر داد و نمیتونم نوع رنگ رو مثلا از آبی به سبز تغییر بدم و یا یک رنگ جدید تعریف کنم. (تو قسمت راهنما نوشته "کنترل : رو نگه داشته و افزودن رو بزنید، وقتی کنترل رو میگیرم هیچ عمل انجام نمیشه!) مشکل چیه و واسه تعریف یک ترکیب جدید چیکار باید کرد؟؟با کمال تشکر از همه.من تمام 16 صفحه مشکلات فروشگاه مرتبط با ترکیبات روخوندم اما این مورد توش نبود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 از قسمت کاتالوگ>مشخصهها میتونی مشخصهی جدید اضافه کنی و بعد باهاش ترکیب جدید بسازی. واکنش ها : almarket.ir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .