amirsallar75 ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 با عرض سلام و وقت بخیرمن تازه به جمع پرستاشاپ پیوستم و موفق شدم به کمک آموزش های موثر دوستان فروشگاهمو راه بندازم اما یه مشکل عجیب جدیدا تو آپلود تصویر محصولات و برخی تصاویر دیگر پیدا کردم و هرچی تو انجمن گشتم پیدا نکردم . از پرستاشاپ 1.6.0.14 استفاده میکنم و جدیدا بعد از ثبت محصول جدید و آپلود تصویرش تصویر توی پنل مدیریت به شکل علامت سوال خاکستری رنگ دیده میشه و همچنین توی سایتم بهمین صورته اما وقتی روی تصویر میزنم تصویر رو به طور کامل و صحیح نشون میده باید بگم قبلا این مشکل نبود اما حالا همون تصویر قبلیم بهمین صورته و مشکل از همین امروز شروع شده .دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه چطور این مشکلو حل کنم ؟؟؟یه سوال دیگه ام داشتم که چطور میشه فروشگاه رو به ورژن جدید آپدیت کرد یا اصلاحیه ها رو روش نصب کرد .با تشکر فراوان http://8pic.ir/images/h1120lxykpoulivkpxi3.png http://8pic.ir/images/ojnht6vz17uq9qdzhx2r.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 روی هاست یا لوکال؟ اگر روی لوکاله که شاید برای این باشه که اسم فروشگاهت رو احتمالا فارسی کردی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در شهریور 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 روی هاست یا لوکال؟ اگر روی لوکاله که شاید برای این باشه که اسم فروشگاهت رو احتمالا فارسی کردی.دوست عزیز روی هاسته اسم فروشگاهم فارسی نیست اصلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 آدرس عکسی که علامت سوال هست با عکسی که موجوده مقایسه کنید ببینید چه تفاوتی دارند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Armin_72 ارسال شده در اسفند 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2016 من هم همین مشکل را دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .