samanfm ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 با سلام دوستان من سعی کردم برای انجام تغییراتی فروشگاهم رو از هاست به لوکال منتقل کنم هم فایل ها و هم دیتابیس رو روی wamp قرار دادم و در تنظیمات config/settings.inc.php رو تغییر دادم اما وقتی از مرورگر سایت رو با آدرس localhost باز می کنم خودش redirect میشه به هاست روی اینترنتم و سایت رو از اونجا باز میکنه در صورتی که می خوام محتوای لوکال رو از دیتابیس لوکال باز کنه...میشه راهنمایی کنید مشکل از کجااست؟ با تشکردوستان مطابق راهنمایی ها در پست های قبل آدرس ها رو از جدول ps_shop_url به localhost تغییر دادم اما حالا که باز می کنم خطا زی رو می دهد:Lisence for theme is not valid. Please purchase lisence for new domain. www.mypresta.ir لطفا راهنمایی کنید.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 خب لايسنس قالب رو دامنه هستش نمیدونم آقا بهمن اجازه میده رو لوکال نصب کنید یا نه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 قالبتون چی هست؟ تیکت ارسال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .