ahmand ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 سلام من محصول جدید رو ثبت می کنم اما توی قسمت محصولات توی خروجی دیده نمیشه به عکسای پایین نگاه کنین . اگه توی پر بیننده ها روش کلیک کنم میاد اما اگه توی دسته بندی برم نمیاره http://pc54.ir/uppp/1.JPG و این هم عکس دوم : http://pc54.ir/uppp/2.JPG توی هر دو عکس میبینین توی مسیر miss mural هستم اما یکی اورده یکی نیاورده . چرا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 موقع اضافه کردن محصول از تب وابستگیها به شاخه مورد نظر اختصاصش دادی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmand ارسال شده در مهر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 موقع اضافه کردن محصول از تب وابستگیها به شاخه مورد نظر اختصاصش دادی؟اره دادا میگم نکنه چون شاخه تو شاخه شده اینجوریه . توی عکس زیر مجموعه بودنش معلومه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 از بخش کارایی همه گزینه های کش و حافظه نهان رو غیر فعال کنیدو هچنین کامپایل رو روی اجباری تنظیم کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 از بخش کارایی همه گزینه های کش و حافظه نهان رو غیر فعال کنیدو هچنین کامپایل رو روی اجباری تنظیم کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام این مشکل برای من هم بوجود اومده مشکل از کش حافظه نهان است همانجای که عمق فهرست رو یک میذاریم غیر فعال بشه درست میشود بعضی وقتها کل شاخه محصولاتش ناپدید میشه در صورت فعال بودن این قسمت هر چقدر هم کش رو پاک میکنم فایده نداره نیم ساعت یا بیشتر همونطوری میشه ممنون میشم اگر این مشکل رو برامون حل کنید وقتی این گزینه غیر فعال هستش سرعت لود سایت خیلی کم میشه اردتمند شما سامان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .