gharanjik ارسال شده در مهر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 سلام عکسو ببنید متن این رو باید از کدم بخش ترجمه ها ، ترجمه کنم ؟ اون کلمات انگلیسی که مشخص کردم رو میخوام ترجمه کنم http://s3.picofile.com/file/8197482250/100Capture.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 بومی سازی -> ترجمه هاترجمه قالب -> قالب شمااگر اشتباه نکنم بخش order-address نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مهر 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 بومی سازی -> ترجمه هاترجمه قالب -> قالب شمااگر اشتباه نکنم بخش order-address ممنون ولی تو این مسیر که ترجمه قالب نیست !!بخش ترجمه های بخش کاربری رو یکی یکی گشتم ولی پیداش نکردم http://s3.picofile.com/file/8197667250/500Untitled_1.jpg چی کار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 همون ترجمه بخش کاربری هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 همون ترجمه بخش کاربری هستوالا من که همه این بخش ها رو گشتم پیدا نکردم - ترجمه های بخش کاربری و ترجمه های بخش مدیریت و ترجمه های پیغام های خطا و ترجمه نام فیل و ترجمه ماژول و غیره (در کل همه ) اگه مسیر دقیق تر رو میدونید لطفا بگید من میخوام اون متن انگلیسی که مشخص کردم رو ویرایش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 زمانی که ترجمه را زدید و متن ها ظاهر شد ، بالای صفحه نوشته ، بستن همه ، روش کلیک کنید و بعد مینویسه باز کردن همه ، بازم روش کلیک کنید . حال از جستجوی مرورگر عبارت خود را پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 زمانی که ترجمه را زدید و متن ها ظاهر شد ، بالای صفحه نوشته ، بستن همه ، روش کلیک کنید و بعد مینویسه باز کردن همه ، بازم روش کلیک کنید . حال از جستجوی مرورگر عبارت خود را پیدا کنیدممنون استفاده کردم ولی بازم پیدا نشد حتی قبلا تک تک هم گشته بودم ولی پیدا نشد یه سوال ممکنه تو قسمت سورس باشه (یعنی تو کد نویسی نوشته باشن ) ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .