mhm1221 ارسال شده در مهر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 سلام به دوستانی که به کا اهمیت میدن و مارو راهنمایی میکننمن پرستاشاپ 1.6 نصب کردم دفعه اول بدون هیچ اروری نصب شد بعد چند مدتی داشتم باهاش کار میکردم (ماژول مختلف نصب میکردم)سایت دیگه بالا نیومدحالا پشتیبان هاست اومده واسم فایل htaccess ویرایش کرده تا دیگه ارور internal server 500 نداده ولی الان هرکاری میکنم پرستا نصب نمیشه12 درصد گیر میکنه ارور جداول پایگاه داده میدهاز اول دیتابیس ساختم گذاشتم utf8-persion-ci اکانت اف تی پی شم از اول ساختم دوباره اپلود کردم بازمهمون ارور میده چیکارش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhm1221 ارسال شده در مهر 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 یکی نیس جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 ارورلاگ سرور رو بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 رو لوکال هاست نصب کن بعد منتقل کن به هاست . راحت ترین راه . گیر کردن در نصب اونم در 12 درصد اکثرا به علت محدودیت های هاست هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .