film2serial ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 با سلام خدمت دوستان ایا امکانش هست محصولاته یه سایته پرستایی رو به سایته پرستایی دیگه منتقل کرد اگه میشه چطوریه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 بله میتونید export کنید به صورت فایل csv و در فروشگاه جدید import کنیدالبته تا جایی که میدونم کمی با زبان فارسی مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 http://s6.picofile.com/file/8198037826/12Rounds_2_Reloaded_2013.jpg ممنون انجام دادم ولی هنگام استخراج از سایتم و انتقال به سایت دیگه م که ایمپورت میکنم این ارور رو میده میتونید دقیقتر راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 یکبار URL هوشمند رو خاموش کنید و دوباره تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 ممنون ولی درست نشد url هم داخل تنظیمات رفتم غیرفعال کردم بازم نشد واقعا برام حیاتیه این کار ولی یه سری هم تنظیمات داره امکان داره از اونا باشه وقتی میخوام فایله ایمپورت رو اکسپرت کنم تنظیمات میده راه حلی دیگه نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 سلامتا جایی که میدونم برای زبان فارسی مناسب نیست.میتونید کپی این سایت رو منتقل کنید و در آدرس دیگه هم استفاده کنید. البته باید بصورت دستی مشتریان و اطلاعات قبلی رو حذف کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در مهر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 با سلام چطور باید این کار رو انجام بدم میشه بهتر دقیقتر بفرمایید ممنون میشم من اطلاعات این سایتم رو FILM2SERIAL10.IN رو میخوام انتقال بدم این سایتم DJFILM.IR حالا اگه فقط توضیحات هم انتقال پیدا کنه کلی خوبه چون یه سالی طول میکشه این کارو انجام بدم از طریق سی پنل باید این انتقال انجام بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 سلاماین کار شدنی نیست که محصولات رو ادغام کنین دوست عزیز. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 ممنون ولی فقط محصولاتو میخواستم از سایت به سایته دیگه انتقال بدم به هر حال لطف کردیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .