amirjani ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 سلامچند روزه زمانی که نام کاربری و رمز رو تو بخش فروشگاهی وارد میکنم پیغام زیر نمایش داده میشه The page isn't redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete. This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies. اگه دکمه back رو بزنم کاربر لاگین شده هست اما شاید خیلی از مشتریها فکر کنن سایت قطع شده و بیخیال ورود بشندوستان ممکنه راهنمایی کنین دلیل بروز این مشکل چیه؟در ضمن این مشکل رو با کروم و اینترنت اکسپلورر هم چک کردم که اونجا وضع بدترهدر کروم با پیغام This webpage has a redirect loop ERR_TOO_MANY_REDIRECTS و در اینترنت اکسپلورر با پیغام This page can’t be displayedMake sure the web address http://www.ebargesabz.ir is correct.Look for the page with your search engine.Refresh the page in a few minutes.مواجه میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 ماژول yotpo فعال نیست روی سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 ماژول yotpo فعال نیست روی سایتتون؟نه رئیس جان چند وقت قبل نصب کرده بودم و شما دستور دادین غیر فعالش کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 نمیدونم. باید بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 نمیدونم. باید بررسی بشهتیکت بزنم رئیس جان؟ اگه نیاز به تیکت هست مربوط به کدوم بخش میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 بله در صورت نیاز میتونید تیکت بزنید برای بررسی فنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .