amirjani ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 سلامچند روزه که مشکلاتم داره زیاد میشهتو بخش مدیریت هر چند ساعت یکبار مشکل پیدا میکنموقتی رو یکی از بخشهای مدیریت کلیک میکنم از بخش مدیریت خارج میشه و هرچی لاگین میزنم درست نمیشهمجبورم کش مرور گر رو خالی کنم تا درست بشهاین مشکل رو روی 3 تا سیستم مختلف و با مرورگرهای موزیلا، کروم و اینترنت اکسپلورر داشتم و هیچ تفاوتی بینشون نبودهروز میشه که 20-30 بار مجبورم کش رو کامل خالی کنم و تمام رمزهام رو تو تمام سایتها از اول بدم و ...کلا مکافاتیهکسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟ماژول خاصی هم نصب نکردم که شکم به ماژول بره واکنش ها : in351 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SanisaWatch ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 سلام دوست عزیز.این مربوط به IP کوکی ها میشه. از بخش مدیریت > تنظیمات، "کنترل آدرس IP کوکی ها" رو غیر فعال کنید تا دیگه بصورت اتوماتیک شما رو خارج نکنه از مدیریت. "عمر کوکی قسمت مدیریت فروشگاه" رو هم بالاتر ببرید، مثلا 86400. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
in351 ارسال شده در مهر 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2018 سلام منم همین مشکل دارم و با این روش رفع نشد!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2018 سلام می تونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید تا توسط کارشناسان ما براتون بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .