ramtin2025 ارسال شده در شهریور 29، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2017 سلام از بخش تیکت میتونید اصلاحاتی که مد نظرتون هست رو ارسال کنید تا برای آپدیت ماژول بررسی بشه. این ماژول در نسخه بعدی با ماژول نظرات ادغام خواهد شد. تصویر پیشفرض رو از طریق فایل tpl میتونید تغییر بدید ولی باید با فونت آیکون های قالبتون آشنا باشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shabro ارسال شده در شهریور 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2017 سلام از بخش تیکت میتونید اصلاحاتی که مد نظرتون هست رو ارسال کنید تا برای آپدیت ماژول بررسی بشه. این ماژول در نسخه بعدی با ماژول نظرات ادغام خواهد شد. تصویر پیشفرض رو از طریق فایل tpl میتونید تغییر بدید ولی باید با فونت آیکون های قالبتون آشنا باشید موفق باشید دوست عزیز اینجا پیشنهاد دادم و سازگار بودن این ماژول با موبایل از بدیهیات هست شما میتونین یادداشت کنین بازخورد رو شما در انجمن دریافت می کنین نه تو تیکت تیکت برای پشتیبانی هست بیشتر با تشکر _______________ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 30، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2017 دوست عزیز اینجا پیشنهاد دادم و سازگار بودن این ماژول با موبایل از بدیهیات هست شما میتونین یادداشت کنین بازخورد رو شما در انجمن دریافت می کنین نه تو تیکت تیکت برای پشتیبانی هست بیشتر با تشکر _______________ بله موارد اینجا یادداشت شد ، برای سایر موارد عرض کردم . همیشه بنده اینجا رو چک نمیکنم که پیشنهادات رو ببینم . انجمن برای انتقال تجربیات بین کاربران است ولی تیکت برای بررسی مشکلات و گرفتن بازخوردهاست و قطعا به دست من میرسه. موفق باشید واکنش ها : Shabro 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در دی 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2017 سلام خسته نباشید یه مشکل خیلی اماتورانه و بزرگ داره این ماژول. اون هم اینه که وقتی توی فیلد هیچ چیزی نمینویسی و دکمه ارسال میزنی، پیام خالی سابمیت میشه و بخش پرسش ها میاد!! میخاستم خودمبرطرفش کنم ولی با ایون کوبر کد شده نمیشه ویرایش لطفا سریع تر مشکلو رفع نمایید که واقعا کلافه کنندس روز 50 تا فیلد خالی داشتن1!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysam10002 ارسال شده در اسفند 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2017 سلام من حدود 6 ماه هست این ماژول را خریداری کردم اول اینکه این ماژول درموبایل بهمریختگی دارد ظاهر ایکن لایک و دیسلایک بسیار قدیمی هست! و اینکه حدودن دو سال هست که برای این ماژول اپدیت نیامده!!!!! و کاش میشد مشتریانی که خرید عضو هستند هم بتوانند یک سوال را پاسخ بدهند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2017 سلام بعد از خرید ماژول ها می تونید درخواست سازگاری ظاهری با قالبتون بدید تا توسط طراح براتون انجام بشه توجه داشته باشید که ماژول ها از نظر ظاهری تنها با قالب پیش فرض سازگار هستند چنانچه موردی مد نظرتون هست از طریق تیکت اعلام کنید تا در صورت ارائه آپدیت برای این ماژول در نظر گرفته بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladsalehi ارسال شده در تیر 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2019 سلام و احترام آیا برای قالب الکترون هم ظاهرش بهتر میشد عالی میشد با تشکر و کمال احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .