m.lover ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 سلام من پرستا شاپ رو تازه نصب کردم برای تست وقتی محصولی رو میخرم بعد رو پرداخت نهایی میزنم میره تو خلاصه سبد خرید ولی وقتی باز رو پرداخت نهایی میزنم باز میاد تو همین مرحله و جلو تر نمیرهمیشه لطف کنید کمک کنید؟اینم لینکhttp://www.ir-kala.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
van123 ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 سلام خدمت اساتيداين مشكل كماكان ادامه دارهطبق بررسي هاي انجام شده مشكل از سمت هاست نيست.من با سرورم صحبت كردم اين جوابيه اونا هست: پرستاشاپ به کمک تابع ini_set نمایش و ثبت خطا را غیرفعال می کند بنابراین ما در فایل defines.inc.php تنظیماتی اعمال کردیم که خطاها نمایش داده و ثبت شوند ولی باز هم خطایی نمایش داده نشد و ثبت هم نشد. احتمال این موضوع هست که مشکلی که برای شما پیش آمده به تنظیمات پرستاشاپ یا موارد نظیر آن مربوط باشد معمولا اگر اسکریپت با محدودیتی از سمت سرور مواجه باشد باید موضوع را به شکل یک خطا ثبت کند بنابراین از وب مستر یا طراح بخواهید این موضوع را با فرض اینکه اشکال از سمت سرور نیست بررسی نمایند. بايد چي كار كنم من حالا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میدهدر فایل های قالب دستکاری نکردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
van123 ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میدهدر فایل های قالب دستکاری نکردید؟نه دستكاري نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 دیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی دارید. اگر نشد پیشنهاد من به شما نصب دوباره پرستاست (برای اطمینان دوباره پرستا رو دانلود کنید) چون هنوز محصولی ندارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
van123 ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 دیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی دارید. اگر نشد پیشنهاد من به شما نصب دوباره پرستاست (برای اطمینان دوباره پرستا رو دانلود کنید) چون هنوز محصولی نداریددوبار نصب كردم.ولي بازم به نتيجه نرسيدم. و اينكه ديباگ فعاله . و خطا نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
van123 ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 يه چيز ديگه اينكه همينو نصب كردم رو يه هاست ديگه مشكلي نداشت و كار ميكرد. بخاطر همين به سرور گفتم كه جوابيمه سرور خودم هم براتون فرستادم پرستاشاپ به کمک تابع ini_set نمایش و ثبت خطا را غیرفعال می کند بنابراین ما در فایل defines.inc.php تنظیماتی اعمال کردیم که خطاها نمایش داده و ثبت شوند ولی باز هم خطایی نمایش داده نشد و ثبت هم نشد. احتمال این موضوع هست که مشکلی که برای شما پیش آمده به تنظیمات پرستاشاپ یا موارد نظیر آن مربوط باشد معمولا اگر اسکریپت با محدودیتی از سمت سرور مواجه باشد باید موضوع را به شکل یک خطا ثبت کند بنابراین از وب مستر یا طراح بخواهید این موضوع را با فرض اینکه اشکال از سمت سرور نیست بررسی نمایند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 اگر خطایی باشه سایت متوقف میشهدر ضمن هاستینگ ها میدونن چطور بدون نمایش خطا لاگ خطاها رو چک کنن و اگر این. جواب رو میدن یعنی ...؟این مشکل عمومی نیست و تا به حال هم این مشکل رو نداشتیم بنابراین توصیه میکنم در هاست دیگه ای نصب کنیدویا تیکت بزنید تا با استفاده از خدمات فنی براتون مشکل رو بررسی کنیم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .