amirjani ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 سلام دوستانکسی ماژول خوب و بدرد بخوری برای اشتراک گذاری صفحات در صفحات اجتماعی مثل توییتر و گوگل پلاس و خصوصا اینستاگرام سراغ داره؟من خیلی دنبالش گشتم تو سایتم یه سری هستن اما یا سازگار با پرستا 1.6 نیستن یا حداقل اینستاگرام رو که برای من ضروری هست رو ندارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 دلیل این که ماژولی برای اینستاگرام پیدا نکردید اینه که اینستاگرام API برای به اشتراک گذاری در اختیار کسی نمیذاره تا برنامه نویس ها بتونن ماژول بنویسندجدا از این ها، اشتراک گذاری در اینستاگرام به چه معناست؟ یعنی چطور به اشتراک گذاشته بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 دلیل این که ماژولی برای اینستاگرام پیدا نکردید اینه که اینستاگرام API برای به اشتراک گذاری در اختیار کسی نمیذاره تا برنامه نویس ها بتونن ماژول بنویسندجدا از این ها، اشتراک گذاری در اینستاگرام به چه معناست؟ یعنی چطور به اشتراک گذاشته بشه؟من یه صفحه مربوط به فروشگاهم رو تو اینستاگرام دارمفقط میخوام وقتی یه کالایی رو معرفی میکنم توی فروشگاه دکمه اشتراک گذاری رو بزنم تا معرفی محصول توی پیجم بیادالان اشتراک گذاری تو توییتر هست و وقتی توییتش میکنم لینک صفحه رو تو صفحه ی توییترم میاره که البته اگه میشد معرفی محصول هم تو پیج میومد عالی میشدکلا منظورم اینه که کسایی که تو صفحات اجتماعی برای فروشگاهشون صفحه دارن بتونن محصولشون رو به اون صفحات خروجی بدنحالا یا در حد یه لینک که خوب زیاد جالب نیست یا بصورت لینک، معرفی و عکس محصول که عالی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 عرض کردم خدمتتون فعلا API برای اینستاگرام وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2017 سلام خسته نباشید اخیراً ماژول اشتراک گذاری معرفی شده که امکان اشتراک گذاریمحصولات در شبکه های اجتماعی بخصوص اینیستا و لاین رو داره . اگه امکان داره ماژول اشتراک گذاری در تلگرام به شبکه های اجتماعی دیگه هم توسعه داده بشه تا ضمن سهولت استفاده کاربران ، کاربران پرستاشاپ به سایت های تقلبی دیگه رو نیاورند. با تشکر واکنش ها : سات کالا Satkala.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در فروردین 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2017 سلام خسته نباشید اخیراً ماژول اشتراک گذاری معرفی شده که امکان اشتراک گذاریمحصولات در شبکه های اجتماعی بخصوص اینیستا و لاین رو داره . اگه امکان داره ماژول اشتراک گذاری در تلگرام به شبکه های اجتماعی دیگه هم توسعه داده بشه تا ضمن سهولت استفاده کاربران ، کاربران پرستاشاپ به سایت های تقلبی دیگه رو نیاورند. با تشکر سلام. در کدام فروم یا سایت معرفی شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2017 سلام. در کدام فروم یا سایت معرفی شده؟ سلام به دلیل معتبر نبودن فروشنده نمیتونم اسم سایت رو بگم . مدیران انجمن احتمالا مستحضر هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .