hd.divx ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلامتو تلگرام لینک سایتمو برای یکی از دوستام فرستادم.عنوان سایتم اومد و زیر نوشت"فروشگاه قدرت گرفته از پرستا شاپ" چی کار کنم این نیاد؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلامبرو مدیریت پرستا ، تنظیمات ، سئو و یو آر ال ها ، و فایل index رو ویرایش کن. واکنش ها : ramtin2025، tavanaie و elmitabar 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در مهر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلامبرو مدیریت پرستا ، تنظیمات ، سئو و یو آر ال ها ، و فایل index رو ویرایش کن.عوض کردم ولی تغییری نکرد!طول میکشه؟فوتر پایین رو چطور؟2014 نرم افزار تجارت الکترونیک توسط پرستاشاپ فارسی™ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 ماژول ها- ماژول محتوایه سری لینک رو می تونین در قسمت فوتر سایت فعال یا غیر فعال کنین تیک نمایش قدرت گرفته از .... رو بردارین واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 بله تو گوگل ک کمی طول ميکشه احتمالا یکی دو روز ، فوتر رو هم ک moghimi عزيز گفتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در مهر 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 ماژول ها- ماژول محتوایه سری لینک رو می تونین در قسمت فوتر سایت فعال یا غیر فعال کنین تیک نمایش قدرت گرفته از .... رو بردارینممنون واکنش ها : sorkheshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 دو تا چیز مختلف رو توی تاپیک مطرح کردیندوستمون که سوال کرده برای حذف قدرت گرفته باید چکار کرد، اون قدرت گرفته کپی رایت پرستا هست که آدرس دادم از ماژول ها باید تیک رو برداشتجوابی که به سوال دادین مربوط به متا های سایت هست، که قدرت گرفته زده، این رو که تغییر دادین چند روز توی اینفو گرفتن سایت طول می کشه تا تغییر کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 معمولا و اشتباها منظورشون بیشتر روی تغییر عبارت هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghaffari273 ارسال شده در دی 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2015 من این موارد رو حذف کردم اما باز هم همچنان (بعد از گذشت یک ماه ) هنوز هم قدرت گرفته از پرستاشاپ برای تلگرام نمایش داده میشود واکنش ها : sorkheshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2015 سلامآدرس سایت رو بذارید تا ما هم تست کنیم موفق باشید واکنش ها : sorkheshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 منم این مشکل دارم. با اینکه حدوند یه هفته گذشته که این تغیرات اعمال کردم تو تلگرام همچنان همون اطلاعات و قدرت گرفته از پرستاشاپ میار هShikotak.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedhamzeh ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 سلام درست شده که .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moon ارسال شده در فروردین 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 من هم سه چهار روزی هست که ترجمه رو در قسمت index اصلاح کردم.ولی هنوز در لینکی که با تلگرام میفرستم تغییری نمیبینممیشه دوستان بگن چقد زمان میبره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2016 تلگرام خودش هم کش داره به همین خاطر کمی بیشتر طول میکشه. باید صبر کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moon ارسال شده در فروردین 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2016 تلگرام خودش هم کش داره به همین خاطر کمی بیشتر طول میکشه. باید صبر کنیدمتشکرم. یکم دیگه صبر می کنم ببینم چند رو زطول میکشه ، خبر میدم94/10/28 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moon ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 توضیح سایت من در لینکی که تلگرام میسازه ( که در منوی سئو - index اصلاح کرده بودم)، دیروز یعنی 94/11/05 درست شدبا این حساب یه چیزی نزدیک به 2 هفته برای من طول کشیدچون گفته بودم که خبر میدم ،گفتم که به اطلاع دوستان هم برسه واکنش ها : B.A.H.M.A.N، faradost، fariborz2 و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smostafa.mirghaffari ارسال شده در فروردین 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2018 ممنون از شما استفاده مشکل منم بود از نظرات شما استفاده کردیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .