mortezasj ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 سلامسایت من مدتهاست مشکل بدی پیدا کرده که منو مجبور به عوض کردن قالب و از بین رفتن تمام زحماتم خواهد کردمشکل اینجاست که سایت یکباره برمیگرده به تنظیمات و اطلاعات چند هفته پیش و بعد از مدتی دوباره خودش درست میشه و جالب اینجاست که زمانی که این مشکل پیش میاد در بعضی از مرورگرهای دیگر سایت درست کار میکند. بعضی اوقات با پاک کردن کش مرورگر سایت به حالت اصلی برمیگرده و بعضی اوقات با پاک کردن کش و کوکی هم درست نمیشه و فقط مرور زمان درستش میکنه.درضمن به هیچ وجه مشکل از هاست نیست چون چک شده و من دو بار هم هاست عوض کردم بازهم درست نشد.در مدیریت پارامترهای پیشرفته بخش کارایی هم همه جوره تغییرات رو امتحان کردم اما مشکل حل نمی شود واز جدیدترین نسخه پرستاشاپ شما استفاده می کنم!لطفا کمک کنید خیلی به کمکتون احتباج دارم. یک بار دیگه هم این سوال را پرسیده بودم اما جوابی نگرفتمسایت من: www.onforoosh.irباتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 مشکل شما ربطی به قالب نداره ، اگر این مشکل رو دارین تو هر قالبی وجود خواهد داشت . پیدا کردن علتشم کمی سخته ، چون شما میگین یهو پیش میاد و یه مشکل ادامه دار و ثابتی نیست که مثلا من برم سایت شما و وقوع اونو با چشمم ببینم . یه عکس از صفحه پارامترهای پیشرفته بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezasj ارسال شده در مهر 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 با تشکر از پاسختونعکس ها رو ارسال کردمبا کش خاموش هم امتحان کردم درست نشددرضمن در دو سیستم و موبایل این مشکل رو دیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 در آخر صفحه ، استفاده از حافظه نهان ، که روی سیستم فایل تنظیم کرده اید را خاموش کنید . مشکل شما به این بخش برمیگرده . اگر هاست مناسبی نداشته باشید این بخش به جز مشکل چیز دیگری براتون نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .