amirjani ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 سلاماول اجازه بدین گلایه هامو بگممن قالب پرند رو دارم و بعد از آپدیت قالب به مشکل برخوردمقالب 6 ماه پشتیبانی داره که خوب وقتی تیکت میزنی برای مشکلت همینجوری 5 روز 5 روز بدون جواب میمونی و این 6 ماه کلا فکر نکنم زمان مفیدش به 1 ماه برسهدوم اینکه بعد از ارسال تیکت قرار شد بسته پشتیبانی خریداری کنم که بلافاصله این کار رو انجام دادم و بعد از 5 روز همچنان منتظر پشتیبانی هستم و پاسخی دریافت نکردماینجا مردم مجبورن صبر کنن برای حل شدن مشکلاتشون اما تو این بازار کساد کسی مجبور نیست منتظر درست شدن مشکلات فروشگاه من بشه و خیلی راحت میره سراغ یه فروشگاه دیگهمیدونم سر دوستان خیلی شلوغه اما بالاخره فکر کنم بشه یه جوری مشتریا رو مدیریت کرد که نه سیخ بسوزه نه کبابمطمئنا خیلی از دوستان متوجه منظورم میشن که چه حال آشفته ای داره کسی که سایتش رو هواست و بلاتکلیفه بگذریمدوستان من با ماژول منوی افقی بعد از آپدیت قالب مشکل پیدا کردم و حالا از خیر بسته پشتیبانیم گذشتم و میخوام سعی کنم خودم مشکل رو رفع کنممشکل اینه که وقتی منو رو فعال میکنم تنها یک زیر شاخه رو بهم نشون میده در صورتی که 2-3 تا زیر شاخه هستهیچ جایی هم تنظیمی نمیبینم که بشه زیرشاخه ها رو افزایش دادقبل از آپدیت قالب هیچ مشکلی وجود نداشت اما حالا اینجوری شدهوقتی وارد یه زیر شاخه میشم (تو یه شاخه های خاص) اونوقت تازه زیرشاخه های دیگه نمایش داده میشه و خیلی جاهام این اتفاق نمیفتهبنظر دوستان چکار میشه کرد برای حل مشکل؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 سلامدوست عزیز مشکل در پشتیبانی قالب رو بهتر بود در خود تاپیک قالب پرند مطرح میکردید.حرف شما رو قبول دارم که پاسخگویی به سوالات و مشکلات در حد ایده آل نیست ولی در 99درصد موارد به سوالات نهایتا تا 24ساعات رسیدگی میشه و معدود مشکلاتی هستند که نیاز به زمان و وقت بیشتری دارند تا حل بشوند. البته من در جریان مشکل شما نیستم و نمیدونم جزء کدوم دسته هست ولی ممکنه رفع ایرادش نیاز به زمان بیشتر و یا حتی ارائه آپدیت جدید داشته باشه و این مساله باعث شده طول بکشه.تا جایی که خاطرم هست ، منوی قالب پرند اختصاصی هست و نمیشه نظر عمومی در موردش داد و باید از همون بخش تیکت پیگیر باشید. همچنین میتونید در طول روز با شماره های بازارچه تماس بگیرید (البته به دلیل حجم تماسها ، تلفن ها بصورت رندوم جواب داده میشوند ، اگه پاسخ دریافت نکردید یکی دو ساعت بعد مجددا تماس بگیرید). موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 غیر از شما تعداد زیادی از دوستان دیگه هم دارن از این قالب استفاده می کنند این که میفرمایید بعد آپدیت چنین مشکلی پیدا کردید تقریبا غیر ممکنه چون فایل های قالب تغییری در منو اعمل نمی کننددر اکثر مواقع دوستان تنظیمات فروشگاهشون رو دستکاری میکنند یا با نصب ماژول های متفرقه یا دستکاری در کدها، دیتابیس و ... باعث مشکل میشنتیکتتون رو ارجاع داده بودم به همکارم تا براتون پیگیری کنن چون مشکلتون مربوط به قالب نیستشماره تیکتتون رو بفرمایید تا در مورد زمان پاسخگویی بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 سلام من توی بخش شاخه ام چهار زیر شاخه دارم ولی منوی افقی فقط یکی از زیر شاخه ها رو نشون میده و بقیه رو نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 دوست عزیز باید برین به مازول منوی افقی بالا و از اونجا زیر شاخه های دیگه رو وارد کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 خودش درست شد . ولی این روش این روش که شما گفتید بالای 10 بار امتحان کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atikar ارسال شده در مهر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2015 سلاممنوی افقی من بهم ریختهرفته زیر اسلایدرکمک کنید لطفااااا seprah.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2015 ببنید با تنظیم مجدد این ماژول یا حذف نصب مشکل حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .