amirjani ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 سلام و وقت بخیردوستان من تو ورود و خروج فروشگاه مشکل دارم و هرکاری میکنم مشکل حل نمیشهداستان اینه که زمانی که از فروشگاه خارجم (لاگ اوت) و نام کاربر و رمز رو میزنم صفحه ریدایرکت نمیشه و تو همون بخش ورود میمونه و مشخص نمیکنه وارد شدم یا نه و فقط وقتی روی خانه کلیک کنم اسمم رو نشون میده و میفهمم وارد شدمزمانی که خروج رو میزنم هم باز اسمم اون بالا هست و به این راحتی ها خارج نمیشه و باید چند بار خروج رو بزنم و ctrl+F5 بزنم و صفحات رو تغییر بدم شاید خارج بشهکش هم در قسمت کارایی غیر فعاله به نظرتون مشکل از کجاست؟قبلا گفته بودن افزونه Yotpo رو اگه نصب کردی مشکل از اونه که اتفاقا نصبش کرده بودم و با حذفش چند وقتی مشکلم حل شد اما الان هیچ افزونه اضافی و مشکل داری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 کسی همچین مشکلی نداره؟مخترعش خودمم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 مشکل شما خاص هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .