rrgc ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 سلام؛ بعضی از دمو هایی که توی سایت ها قرار دادن، یه امکانی در قسمت دسته ها داره که میشه محصولات اون دسته رو برحسب قیمت، رنگ، سایز، مدل و خلاصه هرچیزی فیلتر کرد این فیلتر کردن محصولات هم بصورت ajax صورت میگره. (یعنی بدون رفرش شدن مرورگر) من تازه با پرستاشاپ آشنا شدم ولی خب با زبان php و javascript و کلا طراحی آشنایی کامل دارم میخواستم بدونم که آیا این اسکریپت این امکان رو بصورت پیشفرض داره یا اینکه باید ماژولی واسش نصب کنیم ؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 ماژول ناوبری لایه ای که از ماژول های پیش فرض و رایگان پرستاست این امکان رو فرآهم می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rrgc ارسال شده در مهر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 ماژول ناوبری لایه ای که از ماژول های پیش فرض و رایگان پرستاست این امکان رو فرآهم می کنهممنونم مدیر جان من این ماژول از قسمت ماژول های مدیریت سایتم پیدا نکردم. یه ماژول هست بنام "بخش جستجوی لایه ای"، منظورتون همین ماژوله ؟ ممنونماژول ناوبری لایه ای که از ماژول های پیش فرض و رایگان پرستاست این امکان رو فرآهم می کنهمرسی مدیر همه چی اوکی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .