amirjani ارسال شده در مهر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2015 سلام دوستانیه مشکلی داشتم با سبد خریدمشتری زمانی که وارد بخش کاربری خودش میشه و اقلامی رو به سبد خریدش اضافه میکنه در صورتی که لاگ اوت کنه و دوباره لاگین کنه اصلاعاتی توی سبدش نمیبینهچند تا فروشگاه رو چک کردم همچین مشکلی ندیدم و اطلاعات باقی میموننحافظه موقتم تو بخش کارایی روشنه و اصولا باید اطلاعاتی از این قبیل ذخیره بشن برای ورودهای بعدیکسی از دوستان تا حالا به چنین مشکلی برخورد کرده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در فروردین 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2016 سلام سایت من babyone.irمن وقتی کالایی را انتخاب میکنم داخل سبد خرید میره اما وقتی که به مرحله بعد که پرداخت باشه میره سبد خالی میشه و مورد دیگه وقتی به سبدی که یک کالا در آن است کالای دیگه می خوام اضافه کنم کالای بعدی جای قبلی میگیره من رو دو تا قالب پیش فرض و نایس شاپ 2تست کردم باز همین مشکل هست رو پرستا شاپ 1.6.1.2 و 1.6.1.4 تست شد باز همین مورد دارم با هاست تماس گرفتم گفتند از سرور نیست و موردی ما ندیدیم خلاصه موندم چکار کنم دو دست ببرم بالا بزم تو سرم :( :( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در فروردین 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2016 سلام سایت من babyone.irمن وقتی کالایی را انتخاب میکنم داخل سبد خرید میره اما وقتی که به مرحله بعد که پرداخت باشه میره سبد خالی میشه و مورد دیگه وقتی به سبدی که یک کالا در آن است کالای دیگه می خوام اضافه کنم کالای بعدی جای قبلی میگیره من رو دو تا قالب پیش فرض و نایس شاپ 2تست کردم باز همین مشکل هست رو پرستا شاپ 1.6.1.2 و 1.6.1.4 تست شد باز همین مورد دارم با هاست تماس گرفتم گفتند از سرور نیست و موردی ما ندیدیم خلاصه موندم چکار کنم ممنون میشم کسی پاسخ بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در اسفند 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 سلام سایت من babyone.ir من وقتی کالایی را انتخاب میکنم داخل سبد خرید میره اما وقتی که به مرحله بعد که پرداخت باشه میره سبد خالی میشه و مورد دیگه وقتی به سبدی که یک کالا در آن است کالای دیگه می خوام اضافه کنم کالای بعدی جای قبلی میگیره من رو دو تا قالب پیش فرض و نایس شاپ 2تست کردم باز همین مشکل هست رو پرستا شاپ 1.6.1.2 و 1.6.1.4 تست شد باز همین مورد دارم با هاست تماس گرفتم گفتند از سرور نیست و موردی ما ندیدیم خلاصه موندم چکار کنم ممنون میشم کسی پاسخ بده منم این مشکلو دارم از نسخه 1.6.1.5 هم استفاده میکنم لطفا یکی راهنمایی کنید چون مشکل عجیب و بزرگیه واکنش ها : msjavid77 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msjavid77 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2017 منم این مشکلو دارم از نسخه 1.6.1.5 هم استفاده میکنم لطفا یکی راهنمایی کنید چون مشکل عجیب و بزرگیه منم این مشکلو دارم از نسخه 1.6.1.7 هم استفاده میکنم WWW.CSAMSTORE.COM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 سلام. می تونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید واکنش ها : msjavid77 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .