zhyar ارسال شده در مهر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 با سلام و عرض ادبداشتم محصولات رو وارد می کردم که با کندی پنل مدیریت روبرو شدم و امکان درج محصول نیست.دکمه های "ذخیره و ماندن" و "ذخیره" مدام درحال لود شدن هستند. شاید یکی دو ساعته داره لود میشهبجز وارد کردن محصولات، هیچ کارخاصی از قبیل نصب ماژول و ... نکردم عکس رو پیوست کردم.ممنون میشم راهنمایی کنید.باتشکر از همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 سرعت اینترنت شما پایین نیومده احتمالا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 اگر سرعت پایین نیست ببینید با تغییر مرورگر مشکل شما حل میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zhyar ارسال شده در مهر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 سلام با سپاس فراون خدمت تمام دوستانی که لطف کردند و قت گذاشتند برای این تاپیک الان که دوباره محصول جدید اضافه میکنم گویا این مشکل رفع شده اما باز هم حدود 30 ثاینه طول میکشد که دکمه ها از حالت لود شدن خارج شوند. در پرستا جهانی سرچ کردم چنین به نظر میرسه که این مشکل یک باگ هست و تاپیک های متعددی در این باره نوشتن؛ اما چون بنده انگلیسیم زیاد خوب نیست بررسی این تاپیک ها رو میذارم برای شما دوستان و مدیران عزیز لطفا پس از بررسی نتیجه رو همیجا اعلام بفرمایید باتشکرهای فراوان لینک شماره یک لینک شماره دو و لینک شماره سه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 توی انجن یک بار همین مطلب گفته شد اگه بتونید از انجمن پیدا کنید خیلی خوب میشه واکنش ها : zhyar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad100 ارسال شده در مهر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2015 من هم با این مورد برخورد دارم بعد از مدتی کار با مدیریت کند میشه؟ چرا؟ نه اینترنت کند شده نه مرورگر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .