amirjani ارسال شده در مهر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 سلاممن میخوام برای مقدار محصولاتم مشخصه ایجاد کنم اما داستانش با مشخه ای که تو بخش کاتالوگ هست فرق دارهتو معرفی یک محصول جایی که زده تعداد موجودی رو زده مثلا 50 قلم، تو فروشگاه من این قلم میتونه کارتن، کیلو، عدد، بسته باشه و میخوام مشتری بدونه بابت 1 کیلو فلان قدر پول میده یا 1 بسته یا 1 قوطیامکانش هست که این مقدار رو جایی مشخص کنم؟و دومین مورد هم اینکه جایی که مشتری مقدار رو مشخص میکنه میخوام وابسته به همین مشخصه باشهیعنی کنار تعداد و علامت +- بزنه کیلو، کارتن و ... متاسفانه عکس توضیحات رو هم نمیشه پیوست کردhttp://ebargesabz.ir/u.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 پیش فرض فکر نمیکنم بتونید چنین موردی رو داشته باشید و نیاز به طراحی ماژول داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 در صفحه ویرایش محصول کادری وجود داره که نوشته قیمت به ازای که دو کادر داره برای پر کردنشما میتونید بزنید قیمت به ازای هر یک کیلو، هر یک بسته و ... Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : محمدعلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .