elimode ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 سلام . در قالب من هرجا که کلمه ارسال وجود دارد . کلمه ارسال رايگان خورده . من نياز دارم کلمه " رايگان " رو از ارسال رايگان حذف کنم . کسي ميتونه کمکم کنه چکار کنم که کلمه رايگان رو پاک کنم . اينم آدرس سايتمه www.elimode.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 سلاماز تنظیمات مدیریت بر روی تب ارسال کلیک کن بعد گزینه حامل ها، سپس تیک سبز رنگ سمت چپ رو روش کلیک کن ارسال رایگان خاموش میشه، البته با ویرایش حامل هم میتونی به دکمه فعال یا غیر فعال کردن ارسال رایگان دست پیدا کنی، البته در این صورت یک بازه قیمت و حداقل و حداکثر وزن مجازباید روی حاملت تنظیم کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elimode ارسال شده در مهر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 نه فدات شم . اونو ميدونم . تو قالب تو فحه اصلي سايت زده . ارسال رايگان تو صفحه اصلي رو ميگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elimode ارسال شده در مهر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 نه فدات شم . اونو ميدونم . تو قالب تو فحه اصلي سايت زده . ارسال رايگان تو صفحه اصلي رو ميگم عکسش رو گذاشتم . اون منظورمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 عکسش رو گذاشتم . اون منظورمه عکست معلوم نیست عزیزالان میرم تو سایتتبا ویرایش ترجمه مشکلت حل نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elimode ارسال شده در مهر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 بله فکر کنم حل ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elimode ارسال شده در مهر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 تو صفحه اصلي سايت اونجا که زده ارسال رايگان بالا ، سمت راست قالب اونو ميخوام کلکه رايگانش برداشته شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 بومی سازی -> ترجمه ها -> ترجمه ماژول ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .