abofazeli ارسال شده در مهر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2015 سلام، مشکلی که من دارم این هست که وقتی اسم سایتم رو در گوگل جستجو میکنم،مینویسه فروشگاه اینترنتی مثلا فلانبعد زیرش مینویسه فروشگاه شما!چطوری میشه این کلمه رو تغییر داد؟اگر متوجه منظورم نشدید، بگید اسکرین شات بگیرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2015 سلامدر بخش جستجو ، صفحه index رو ویرایش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abofazeli ارسال شده در مهر 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2015 سلامدر بخش جستجو ، صفحه index رو ویرایش کنید موفق باشید منظورتون تنظیمات-->جستجو هست؟همچین صفحه ای وجود نداره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2015 سلامنه . تنظیمات >> سئو موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abofazeli ارسال شده در مهر 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2015 این کار رو انجام دادم ام تغییر نکرد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hikcenter ارسال شده در مهر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2015 این کار رو انجام دادم ام تغییر نکرد! سلامخوب گوگل با آپدیت شهفایل های ایندکس شده با توجه به سایت مپ موجود هستن واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abofazeli ارسال شده در مهر 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2015 ok مرسی از دوستان گل انجمن :heart: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 سلام من در فروشگاهم یک مشکلی که دارم این است که ادرس فروشگاهم وقتی سرچ می کنم بدون هیچ مشکلی باز می شود اما وقتی در گوگل اسم سایتم را وارد میکنم وارد ادرس http://swecha.org/mo.../blog/1025.htmlمی شوم که هیچ ربطی به سایت من ندارد و دامنه اش متفاوت است، خواهشا راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 بنظر میرسه این مشکل مربوط به یک ویروس یا بدافزار خاص هست که این موضوع رو ایجاد میکنه یکی دیگر از کاربران هم چنین مشکلی داشتند. تیکت بزنید تا راهنمایی بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .