ezafemelcee ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 با سلام میخواستم اسم سایتم رو توی موتور های جستجو اضافه کنم که وقتی کسی خواست مثلا کیف بخره اگه کسی اسم کیف رو توی گوگل زد اسم سایت من هم بالا بیاد.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 باید تو گوگل سایت مپ اطلاعات رو وارد کنین و در ماژول مربوطه تنظیمات رو انجام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 توی اینترنت سرچ بزنید سایت هایی را برای ثبت سایتتون توی گوگل پیدا می کنید.برای اینکه کسی کیف رو توی گوگل میزنه اسم شما بالا بیاد نیاز به بک لینک دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ezafemelcee ارسال شده در مهر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 والا من که نفهمیدم اخه گوگل مپ چه ربطی دارهدوستان واضح تر و بهتر توضیح بدین ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 این تاپیک رو مطالعه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .