m like mother ارسال شده در مهر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2015 سلاممن در مدیریت وقتی میرم داخل منوی مشتریان این پیام میاد که Table 'ps_connections' doesn't exist رفتم دیتا بیس دیدم این جدول نیست. خیلی عجیبه ... بعد رفتم از بکاپ هایی که داشتم برگردونم دیدم بکاپی که مال دو هفته پیش بوده تو اونهم نیست. قبل از اون هم بکاپ ندارم. نمی دون از اول نصب این مشکل بوده متوجه نشدم یا حالا پیش اومده .حالا این جدول رو چجوری برگردونم؟. اطلاعات مشتری ها مهم نیست چون فعلا چند تا مشتری بیشتر ندارم و می تونم همه رو پاک کنم جایی به نام repair در پرستا شاپ داریم که جدول رو دست کنه؟ واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2015 سلامنه دوست عزیزیه پرستاشاپ رو لوکال نصب کن و این جدول رو از روی اون منتقل کن موفق باشید واکنش ها : m like mother و asasoal 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در مهر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2015 سلاماگر فقط مشکل نصب شما این است، تو دیتابیس این Table را ایجاد کنید.بجز ps_connectionsاین دو جدول را هم چک کنید اگر نبود بسازید.ps_connections_pageps_connections_sourceدر قسمت ستون ROWS هم عدد صفر وارد کنید واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مهر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2015 الان میخوان از یه پرستا شاپ دیگه خروجی بگیرم این جدول بیارم . واقعا عجیبه که این جدول نیست.محتویات این سه جدول فکر کنم اگر پاک بشه مهم نیست یه سری اطلاعات آمار در باره ی کسانی است که به سایت وصل می شند درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در مهر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2015 بله اطلاعات دسترسی به سایت است.به هر حال در هر مرحله بک آپ گیری را فراموش نکنید. واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مهر 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2015 سلاممن جدول رو ایمپورت کردم و مشکل حل شد. چند وقت پیش در تاپیک زیر گفته بودم همه آمار من صفر شدهhttp://ipresta.ir/forum/topic/6368-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D9%85%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%87%D8%9F/نگو مشکل همین جدول بوده که یهویی پاک شده ... گفتم بگم شاید بعدها به درد کسی بخوره .. راستی هر جدولی در دیتابیس که میشه محتویاتش رو پاک کرد و مهم نیست رو بگیدمثل اطلاعات آماری که برای من مهم نیست چون با اسکریپت های دیگه آمار فروشگاه رو می گیرم تا به دیتابیس هم فشار نیاد. واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .