mahan-gallery.com ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 سلام و عرض ادب به دوستان خوب آي پرستا:ميخواستم بدونم يسري عناوين رو چطوري بايد تغيير بدم (نسخه مورد استفاده 1.6.0.14)1- متا تگ "قدرت گرفته از پرستاشاپ"2- تغيير عنوان شاخه ها در فوتر به محصولاتاگر امكانش هست بفرماييد مسير فايل اين دو مورد كجاست واسه اينكه بتونم تغيير دستي بدم و همچنين مسير تغييرشون در قسمت مديريت رو هم بفرماييد ممنون از همه دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 1- تنظیمات / سئو ( ویرایش ایندکس )2 - بومی سازی / ترجمه ها . ترجمه ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آبان 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 مورد اول رو تغيير دادم متا تگ هم تغيير كرده اما وقتي تو تلگرام سايتمو ميفرستم هنو اون متا تگ قبلي ميادمورد دوم به چنين پيغامي بر ميخورم لطف ميكنيد راهنمايي كنيد : هشدار! پیکربندی PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند به:1000 برای max_input_vars.لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقل حداقل 2509، یا شما باید فایلهای ترجمه را ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 در خواست بدید به هاستتون و بگویدmax_input_vars=3000قرار بدهدر مورد سوال اول متا تگ بعد چند روز خودش اصلاح میشه واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آبان 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2015 ممنونم دوست عزيز از راهنماييتون :فقط من الان رو موبايل هنو عنوان شاخه ها رو ميبينم اين مورد رو از كجا بايد تغيير بدم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آبان 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2015 ميشه بفرماييد چرا به سوال من(آخرين پست) پاسخ داده نمشه سوال خوبي نبود؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2015 ممنونم دوست عزيز از راهنماييتون :فقط من الان رو موبايل هنو عنوان شاخه ها رو ميبينم اين مورد رو از كجا بايد تغيير بدم؟؟ببینید با ماژول منو افقی مشکل حل میشه.لطفا اسم سایت رو هم بنویسید چون سوالات معمولا گنگ می پرسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آبان 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 سپاسگزارم دوست عزيز مشكل من از قسمت بومي سازي - ترجمه ماژول ها حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .