zhyar ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 باسلام آیا قابلیت دسته بندی ویژگی های محصولات مختلف در مدیریت پرستاشاپ وجود دارد؟ به عبارتی می خواهم در مدیریت پرستاشاپ ویژگی محصولی مانند اتو رو از ویژگی جاروبرقی تفکیک کنم تا راحت تر و دم دستی تر بتونم ویژگی های محصول رو وارد کنم اگر تمام ویژگی های محصولات بصورت یکجا کنار هم باشند، پیدا کردنشان درسر هستش باتشکر از همراهی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 خیر ، چنین امکانی وجود ندارد متاسفانه واکنش ها : zhyar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 سلاممیتونید از ماژول دسته بندی ویژگیها استفاده کنید. موفق باشید واکنش ها : zhyar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 سلاممیتونید از ماژول دسته بندی ویژگیها استفاده کنید. موفق باشید منظورشون در مدیریت پرستاشاپ هست نه در بخش کاربری واکنش ها : zhyar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2015 سلامبهمن جان آخرین آپدیت این ماژول تا جایی که اطلاع دارم در بخش مدیریت هم دسته بندی میشه. با اینحال مشتریان قبل از خرید حتما سوالات لازم رو بپرسند تا مشکلی پیش نیاد موفق باشید واکنش ها : igifar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2015 من امروز خریدم در بخش مدیریت هم داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamraaaan ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 من امروز خریدم در بخش مدیریت هم داره. سلام. این ماژول رو از کجا میشه پیدا کرد؟ تو بازارچه گشتم نبود ، میشه لینک بدین؟ ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 سلام. این ماژول رو از کجا میشه پیدا کرد؟ تو بازارچه گشتم نبود ، میشه لینک بدین؟ ممنون. سلام. https://www.prestastore.ir/front-office-features/3-category-features.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadrahmani74 ارسال شده در آذر 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2018 موقع اضافه کردن محصول ویژگی های زیادن میشه کاری کرد که مثال بانتخاب بخش فقط ویژگی های اون بخش نمایش داده بشن یا دسته بندی کرد مثال یک دسته با نام موبایل و چندتا ویژگی گذاشت برای که تو بخش محصولات اون بخش بصورت چک لیست انتخاب بشه که از شلوغی بخش ارسال جلوگیری بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2018 برای این کار نیازمند تهیه ماژول دسته بندی ویژگی ها هستید (به سایت پرستا استور مراجعه کنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .